Greenfashionqueen
Image default
Bedrijven

Alles dat u weten moet over producten importeren vanuit China

Mocht u voornemens zijn producten te importeren vanuit China, maar heeft u eigenlijk geen idee hoe u dit precies aan moet pakken, dan kan CSP u een handreiking doen. Dit bedrijf is namelijk precies op de hoogte van de eisen waaraan voldaan moet worden om handel te drijven met een land Azië, het Verre Oosten. Overigens krijgt u niet alleen alle informatie die nodig is om producten te importeren vanuit China, maar ook een land als India, of elders in Azië. Denkt u aan import over grote afstanden, dan komt hier een hoop bij kijken, zowel op het praktische vlak, als op het vlak van regelgeving. Bezit u zelf een kantoor in China, dan zal u een veel beter beeld hebben van de precieze regelgeving en de gebruikelijke gang van zaken. Maar helaas heeft lang niet elk Nederlands bedrijf die luxe. U laat alle rompslomp uitbesteden.

Een externe partij kiezen

Mocht u overzees willen handelen en producten willen importeren vanuit China, dan is het raadzaam de handen ineen te slaan met een externe partij. Zelf een kantoor in China openen is duur en kan tot tal van complicaties leiden. Zo kan het verrassend lastig zijn personeel te vinden dat aan al uw kwaliteitseisen voldoet. Ook kan het bijzonder moeilijk blijven om een geschikt kantoor pand op de kop te tikken. Als u de krachten bundelt met CSP, dan heeft u van al die problemen geen last. CSP ís uw kantoor in China. Het bedrijf heeft ruim 15 jaar – sinds de oprichting – ervaren in het handelen met China en het Verre Oosten als geheel.

De ideale samenwerking

Twee partijen spelen samen meer klaar dan één. Ook daarom is het een aanrader met de bovenstaande expert in zee te gaan. Deze kan verschillende lokale partners aantrekken voor uw, zodat u relatief goedkoop producten kunt laten produceren en verschepen. Sla twee vliegen in een klap met het producten importeren vanuit China. Dit gaat vlekkeloos en snel.

https://www.cspacific.com/