Posts Categorized: Auto’s en Motoren

Mercedes-Benz heeft de auto uitgevonden

Mercedes-Benz heeft de auto uitgevonden. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in het merk Mercedes (1901) van Daimler-Motoren-Gesellschaft (1890 – 1926) en de Benz Patent-Motorwagen (1886) van Karl Benz. Geschiedenis Het was een van de twee grondleggers van Mercedes-Benz die in 1885 de eerste auto bouwde. Een jaar daarop vroeg Carl Benz patent aan. De andere… Read more »

Alles over Yamaha Chip Tuning

Chip Tuning is in wezen modificerende of veranderen van het uitwisbare programmeerbare gegevens lezen alleen geheugenchip op een automobiel- of andere motorenbesturingsmodule om een superieure output te bereiken, of het nu beter is, of een betere uitlaat van de voeding, of verbeterde brandstofefficiëntie. Deze technologie wordt gebruikt door veel verschillende industrieën en wordt vaak gebruikt… Read more »

Bijpassende rijles in Haaksbergen

Bij deze gezellige rijles in Haaksbergen staat betrouwbaar hoog in het vaandel. Dit komt omdat we onze leerlingen graag goed begeleiden in het behalen van hun rijbewijs. Bij ons vind je dan ook veel uiteenlopende lespakketten. Hierdoor kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. De bijkomende informatie kan ook vrij overweldigend… Read more »