Posts Categorized: Banen en opleidingen

HR Manager

Voor onze klant een groeiend en financieel gezond familiebedrijf regio Tielt zoeken wij een HR Manager. Jouw verantwoordelijkheden Als HR-manager: U bent zelf verantwoordelijk voor het personeelsbeleid Jij beheert het tijdregistratiesysteem Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en verwerken van het maandsalaris in samenwerking met het Sociaal Secretariaat Je levert alle sociale bestanden aan en… Read more »

Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker Wil jij flexibel werken en als verkoopmedewerker aan de slag? Lees dan snel overigens! Wat ga je doen? Grotendeels verhandelen! Verhandelen van producten en services. op enthousiaste en unieke methode weet jij de consument actief aan te spreken en deze met jouw expertise te dienen in het vervaardiging van hun keuze. afgestemd op hun… Read more »

Projectmanager / IT project

(Senior) Projectmanager Beschrijving Het oefenen van elektronica, dat is jouw passie. Het leiden van een projectteam om gezamenlijk te komen tot een innovatieve oplossing voor de klant, is jouw uitdaging. Als projectmanager heb je veel ongebondenheid, sta je veelvuldig in voeling met de klant en werk je aan technische innovaties. Ben jij technisch sterk, maar… Read more »