Posts Categorized: Banen en opleidingen

Binnen Biotech is gespecialiseerd recruitment nodig

Als bedrijf op de Life Sciences-markt kan het vinden van een kandidaat voor een openstaande vacature ingewikkeld zijn. Deze vacatures vragen vaak om iemand met specialistische kennis van het vak en een hbo- of wo-afgeronde opleiding. En deze personen zijn er nou eenmaal niet in overvloed. Wanneer je als bedrijf binnen de Food/Feed-, Chemie- of… Read more »

Administratief medewerker

Administratief medewerker Jouw verantwoordelijkheden Als Administratief Boekhoudkundig Bediende ben je zowel verantwoordelijk voor een aantal voorbereidende, boekhoudkundige taken als administratieve taken ter ondersteuning. Concreet ga je onder meer diverse aankoopfacturen inboeken en controleren, doe je de controle voor de centralisatie van facturen en ben je de back-up voor de verkoopfacturen. Daarnaast sta je ook in voor het beheer, het inboeken en… Read more »

Interview met Full Stack Developer

Een full-stack ontwikkelaar is even goed in het schrijven van front-end- en back-end-onderdelen. Maar hij hoeft geen professional te zijn op alle gebieden en technologieën waarin hij werkt, want dat is bijna onmogelijk. Deze positie veronderstelt eerder een hogere kwalificatie dan die van een gewone ontwikkelaar, maar minder diep dan die van een ingenieur die… Read more »

HR Manager

Voor onze klant een groeiend en financieel gezond familiebedrijf regio Tielt zoeken wij een HR Manager. Jouw verantwoordelijkheden Als HR-manager: U bent zelf verantwoordelijk voor het personeelsbeleid Jij beheert het tijdregistratiesysteem Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en verwerken van het maandsalaris in samenwerking met het Sociaal Secretariaat Je levert alle sociale bestanden aan en… Read more »

Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker Wil jij flexibel werken en als verkoopmedewerker aan de slag? Lees dan snel overigens! Wat ga je doen? Grotendeels verhandelen! Verhandelen van producten en services. op enthousiaste en unieke methode weet jij de consument actief aan te spreken en deze met jouw expertise te dienen in het vervaardiging van hun keuze. afgestemd op hun… Read more »

Projectmanager / IT project

(Senior) Projectmanager Beschrijving Het oefenen van elektronica, dat is jouw passie. Het leiden van een projectteam om gezamenlijk te komen tot een innovatieve oplossing voor de klant, is jouw uitdaging. Als projectmanager heb je veel ongebondenheid, sta je veelvuldig in voeling met de klant en werk je aan technische innovaties. Ben jij technisch sterk, maar… Read more »