Posts Categorized: Beauty en verzorging

Wat is een gemiddelde verlovingsring prijs?

Bij elk huwelijksaanzoek hoort een mooie verlovingsring. Maar wat kost zo’n ring eigenlijk? Gemiddelde kostprijs De gemiddelde verlovingsring prijs ligt tussen 500 en 1000 euro. Voor een goedkoop exemplaar in 14 kt goud met één diamantje betaal je natuurlijk minder dan een exclusieve ring in 18 kt met meerdere edelstenen. Prijzen kunnen dus sterk variëren…. Read more »

De concurrenten en de shampoo bar

De markt van de shampoo bar kopen kent nogal wat spelers. En ze zijn niet allemaal eerlijk over de herkomst van hun shampoo bar. Zo beweert de firma De Blije Zepen dat bijvoorbeeld hun shampoo bar handgemaakt in Nederland is, terwijl hun shampoo bar in een fabriek in China wordt gemaakt. Net als mijn shampoo… Read more »

De mooiste kinderkleding van Marmar Copenhagen

Verwacht jij op korte termijn een kleintje en kun je niet wachten om hem of haar straks aan te kleden in mooie en comfortabele kleertjes? Of heb je een beste vriendin of zus die zwanger is en die jij dolgraag wilt verrassen met een te schattig rompertje? Voor je eigen baby is en voor je… Read more »

Zin in een uitje in Rotterdam? Ga voor een heerlijke massage!

Heerlijk, eindelijk tijd voor jezelf. Ga je lekker een weekendje weg? of ga je jezelf verwennen in een mooi spa oord? Eens in de zoveel tijd moet je gewoon eens wat tijd aan jezelf besteden, ga bijvoorbeeld naar een spa of laat je lekker eens masseren. Iedereen verdient het om een massage te krijgen na… Read more »

De IPL in Apeldoorn is zeer effectief

Bij deze betrouwbare IPL in Apeldoorn ben je aan het juiste adres wanneer je van je haargroei af wilt en dit wil laten behandelen door middel van een manier waar lichtflitsen worden gebruikt. Het is aan te raden om te kiezen voor deze manier, omdat je hiermee geen huid aantast en je ook niet te… Read more »

Goedkope schoonheidssalon Den Haag biedt behandelingen aan voor iedereen

Goedkope schoonheidssalon Den Haag biedt verschillende behandelingen aan waar iedereen gebruik van kan maken en van kan profiteren om zo helemaal weer goed in je vel te zitten en je goed te voelen met je uiterlijk en met je huid. Verschillende gezichts en lichaamsbehandelingen worden aangeboden om uw huid weer mooi en gezond te maken… Read more »