Greenfashionqueen
Image default
Bedrijven

Bescherm je smartphone tegen vallen en stoten

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze smartphones. Soms kijken we er meer naar dan naar onze partners of vrienden. Het is daarom ook belangrijk dit kostbare bezit goed te beschermen. Het beste is om de telefoon te beschermen met een smartphone hoesje, maar welke moet je dan kiezen?

 

Het bumperhoesje

Net zoals botsauto’s kunnen telefoon ook bumpers hebben. Vooral handig als je een beetje onhandig bent aangelegd. Bumperhoesjes werken eigenlijk ook hetzelfde als de bumpers van botsauto’s. De bumpers beschermen hetgeen wat binnen in zit. In dit geval dus jouw telefoon. Voor de randen van je telefoon worden dus goed beschermd. Vaak zit het scherm ook een beetje dieper in het hoesje waardoor je telefoon nooit plat op het scherm kan vallen. Bumperhoesjes zijn daarnaast ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Je kan tegenwoordig al bumperhoesjes krijgen in alle kleuren die je je kan bedenken.

 

Het Bookcase-hoesje

Als je toch meer bescherming wilt aan de voor- en achterkant van je telefoon kan je beter kiezen voor een bookcase-hoesje. Het hoesje heet zo omdat het net zo kan openklappen als een boek. Het voorkomt krassen op je scherm en op de achterkant van de telefoon en zorgt dat er minder snel barsten in komen. Daarnaast hoef je vaak geen extra portemonnee mee als je een bookcase-hoesje gebruikt. Dit omdat er in deze hoesjes vaak ruimte wordt gemaakt voor pasjes. Ben je meer een ijdeltuit dan kan je zelf kiezen voor een hoesje waar een spiegeltje in zit gemaakt zodat jij te allen tijde kan kijken of je er nog goed uit ziet.

https://www.telefoonhoesje.nl/