Comfortabele Bh clip

Borsten, fijn dat ze er zijn maar soms zitten ze toch in de weg. Bh’s bieden wel wat steun maar niet altijd voldoende. Ook kunnen de bandjes flink in de weg zitten, zeker met blote of strakke kleding. Heb jij eigenlijk al een comfortabele Bh clip in huis? Dit is echt een onmisbare accessoire voor elke vrouw die een Bh draagt. En dames die “au naturel” door het leven gaan worden wellicht door deze comfortabele Bh clip overgehaald, al was het alleen maar voor het sporten.

 

Lekker sporten met een comfortabele Bh clip

Bij de meeste Bh’s heb je de straps over je schouders. Die bieden voldoende steun bij normale bezigheden maar als je intensief gaat bewegen merk je dat jouw borsten op en neer gaan deinen. Dat is niet alleen onpraktisch, het is ook slecht voor je lichaam. Dat probleem kun je oplossen met een dure sport Bh of met een goedkope en comfortabele Bh clip. Hoe werkt dat? Breng de bandjes van jouw Bh bij elkaar naar het midden van je rug, klem ze vast met de Bh clip en viola, je bent klaar! Deze comfortabele Bh clip werkt met vrijwel elke Bh met bandjes.

 

Mooi van alle kanten

je hoeft echt niet voor zeer onthullende kleding te kiezen om te merken dat Bh straps vaak in de weg zitten bij damesmode. Met een Bh clip kun je die lelijke bandjes perfect wegwerken door ze samen te binden. Dat zit niet strak omdat je de bandjes van de Bh gewoon wat losser maakt. Daarnaast geeft deze comfortabele Bh clip je ook meer lift aan de voorzijde, mooi meegenomen voor je decolleté.

 

Breng mooi en praktisch samen met een comfortabele Bh clip. Je krijgt meer support van jouw bestaande Bh’s wat beter is voor jouw borsten en het staat ook nog eens prachtig. Jij mag gezien worden!

Written by