Posts Categorized: Computers / Internet / Web Design and Development

Leerverf op alcoholbasis of op waterbasis?

Het maakt niet uit of je een nieuw voorwerp van leer gaat maken of een oud product wil herstellen. Wanneer je instructies volgt voor het leer verven kun je hier al erg snel klaar mee zijn. Als er duidelijk is hoe je leer moet verven, kun je gemakkelijk zelf de kleur van een leren voorwerp… Read more »

Ontdek het ideale lamelparket bij Bax Houthandel!

Bij het thuiskomen is het fijn om op een lamelparket van Bax Houthandel te lopen. Een lamelparket staat garant voor een moderne houten vloer en zijn erg geschikt voor vloerverwarming. Bij vloerverwaming dient er wel multiplex gebruikt te worden. Bij BAX kunt u uit verschillende lamelparketten kiezen om zo uw ideale vloer te kiezen. Het… Read more »

Opslagruimte in Amsterdam Zuid huren?

Ben jij net student en wil jij graag een opslagruimte in Amsterdam Zuid huren? Zoek dan niet verder! Bij Opslagman kun je uit diverse opslagruimtes kiezen met diverse formaten in verschillende steden in Nederland – dus ook in onze hoofdstad. Wij begrijpen bij Opslagman dat het niet makkelijk is om als student een kamer te… Read more »

Radio 538

  Er zijn een aantal radiostations in Nederland die bijna iedereen wel kent. Denk hierbij aan zenders als 3FM, Qmusic, Skyradio, SlamFM en Radio 538. Radio 538 is een van de meest populaire Radiozenders in Nederland. Hoewel veel mensen hiernaar luisteren, weet lang niet iedereen iets over de geschiedenis van deze radiozender. Het station is… Read more »

Webcam cover bedrukken?

Een webcam cover bedrukken met uw logo kan heel makkelijk met webcamcovers.nl! Wij verkopen de dunste, kleinste én goedkoopste covers in heel Nederland. Het voordeel van het bedrukken van een schuifje is dat deze vervolgens op de laptop of computers geplaatst worden. Misschien klinkt het niet als iets bijzonder voordeligs, maar dat komt nog wel…. Read more »

Meer tijd en rust met een Virtual Assistant van SAM Assistants

Voor veel MKB ondernemers kan een Virtual Assistant een goede aanvulling zijn op hun bedrijf. Het komt namelijk geregeld voor dat er teveel tijd gaat zitten in het blussen van brandjes, het beantwoorden van mails, maar dat u eigenlijk graag meer tijd en focus wilt om te werken áán uw bedrijf.  Wat doet een Virtual… Read more »

De gezelligheid van een houten picknicktafel

Een houten picknicktafel is een geweldige blikvanger in elke tuin. Groot of klein. Want wat is er nu mooier dan een picknick met familie of vrienden? Een picknicktafel is super gezellig voor jong en oud(er). Ze zijn erg functioneel en gemakkelijk te verplaatsen en nemen relatief gezien minder ruimte in dan een tafel met bijvoorbeeld… Read more »

Uw ICT bedrijf in Nijmegen

Xantion is uw ICT bedrijf in Nijmegen. Wij geloven dat ICT zo makkelijk, transparant en beschikbaar hoort te zijn als water uit de kraan. Wij pakken zaken gedreven, eerlijk creatief, toegankelijk en pragmatisch aan. Hierdoor kunnen wij daadwerkelijk op een plezierige manier deze dienst realiseren voor onze klanten. Hoe wij het verschil maken Wij doen… Read more »

Kundig advies van Repromat

Repromat was een bedrijf waar wij erg veel aan hebben gehad. Wij zijn erg tevreden met hen en daarom vertellen wij u graag waarom wij zo tevreden met hen waren. In de afgelopen jaren hebben wij al vaak een poging gedaan om een grootformaat printer te vinden. Helaas lukte ons dit keer op keer niet… Read more »

3 redenen om opslagruimte Utrecht te regelen bij een renovatie

Een opslagruimte Utrecht is een must bij een renovatie. Want de planning voor de renovatie van uw huis is bijna net zo tijdrovend als het werk zelf. U zult waarschijnlijk verlof moeten nemen, moeten nadenken over hoe u het huishouden tijdens de renovatie normaal draaiende kunt houden en – het allerbelangrijkste – beslissen wat u… Read more »