Posts Categorized: Computers / Internet / Web Design and Development

Een goede website is van belang

Het werven van klanten is lastig, je kunt advertentie online zetten, je kunt door de postbus een briefje sturen (al is dit niet geheel klimaatvriendelijk), door de bomen, de mogelijkheden, kan je het bos niet meer zien! Als je de potentiële dan heb geworven moet je ze proberen te boeien met jouw website, je moet… Read more »

Het optimaliseren van de salarisadministratie

Hiaten in de personeelsgegevens of fouten in de salarisverwerking; het is hartstikke vervelend, maar het houdt vaak ook verband met elkaar. De salarisadministratie is namelijk gebaseerd op de personeelsadministratie, dus zijn fouten snel gemaakt. Als er een verlofaanvraag foutief verwerkt is, kun je al nagaan dat de loonadministratie ook incorrect is uitgevoerd. Echter, hoe kom… Read more »

Op zoek naar een ICT bedrijf in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf in Veenendaal of omgeving? Dan bent u bij Xantion aan het juiste adres. Bij Xantion geloven wij dat ICT net zo vanzelfsprekend en eenvoudig moet zijn als water uit de kraan. Bij ons kunt u een volledige ICT-ontzorging krijgen zodat u zich zelf niet meer druk hierom… Read more »

De diensten van antwoordservice.nu

Bij Antwoordservice.nu kunt u terecht voor uw telefoonbeantwoording. Bij ons werken vriendelijke, maar vooral ook ervaren telefonistes die uw telefoontjes graag vakkundig afhandelen. Heeft u een goedlopend bedrijf? Dan heeft u vast geen tijd meer om zelf alle telefoongesprekken te voeren. Onze telefonisten doen dat graag voor u. Telefonisten van antwoordservice.nu Zoals genoemd zijn de… Read more »

NuCall inschakelen voor ons bedrijf

Wij hebben het bedrijf NuCall ingezet om onze communicatie te verbeteren in het bedrijf. We hebben jaren een andere provider gehad die ons goed had voorzien van communicatiemiddelen en internet. Maar helaas is dat bedrijf ermee gestopt omdat de eigenaar plotseling is overleden. Daarom moesten wij op zoek naar dezelfde kwaliteit als dat bedrijf om… Read more »

Leerverf op alcoholbasis of op waterbasis?

Het maakt niet uit of je een nieuw voorwerp van leer gaat maken of een oud product wil herstellen. Wanneer je instructies volgt voor het leer verven kun je hier al erg snel klaar mee zijn. Als er duidelijk is hoe je leer moet verven, kun je gemakkelijk zelf de kleur van een leren voorwerp… Read more »

Ontdek het ideale lamelparket bij Bax Houthandel!

Bij het thuiskomen is het fijn om op een lamelparket van Bax Houthandel te lopen. Een lamelparket staat garant voor een moderne houten vloer en zijn erg geschikt voor vloerverwarming. Bij vloerverwaming dient er wel multiplex gebruikt te worden. Bij BAX kunt u uit verschillende lamelparketten kiezen om zo uw ideale vloer te kiezen. Het… Read more »

Opslagruimte in Amsterdam Zuid huren?

Ben jij net student en wil jij graag een opslagruimte in Amsterdam Zuid huren? Zoek dan niet verder! Bij Opslagman kun je uit diverse opslagruimtes kiezen met diverse formaten in verschillende steden in Nederland – dus ook in onze hoofdstad. Wij begrijpen bij Opslagman dat het niet makkelijk is om als student een kamer te… Read more »

Radio 538

  Er zijn een aantal radiostations in Nederland die bijna iedereen wel kent. Denk hierbij aan zenders als 3FM, Qmusic, Skyradio, SlamFM en Radio 538. Radio 538 is een van de meest populaire Radiozenders in Nederland. Hoewel veel mensen hiernaar luisteren, weet lang niet iedereen iets over de geschiedenis van deze radiozender. Het station is… Read more »

Webcam cover bedrukken?

Een webcam cover bedrukken met uw logo kan heel makkelijk met webcamcovers.nl! Wij verkopen de dunste, kleinste én goedkoopste covers in heel Nederland. Het voordeel van het bedrukken van een schuifje is dat deze vervolgens op de laptop of computers geplaatst worden. Misschien klinkt het niet als iets bijzonder voordeligs, maar dat komt nog wel…. Read more »