Posts Categorized: Computers / Internet / Web Design and Development

No Featured Image

Radio 538

  Er zijn een aantal radiostations in Nederland die bijna iedereen wel kent. Denk hierbij aan zenders als 3FM, Qmusic, Skyradio, SlamFM en Radio 538. Radio 538 is een van de meest populaire Radiozenders in Nederland. Hoewel veel mensen hiernaar luisteren, weet lang niet iedereen iets over de geschiedenis van deze radiozender. Het station is… Read more »

No Featured Image

Webcam cover bedrukken?

Een webcam cover bedrukken met uw logo kan heel makkelijk met webcamcovers.nl! Wij verkopen de dunste, kleinste én goedkoopste covers in heel Nederland. Het voordeel van het bedrukken van een schuifje is dat deze vervolgens op de laptop of computers geplaatst worden. Misschien klinkt het niet als iets bijzonder voordeligs, maar dat komt nog wel…. Read more »

No Featured Image

De gezelligheid van een houten picknicktafel

Een houten picknicktafel is een geweldige blikvanger in elke tuin. Groot of klein. Want wat is er nu mooier dan een picknick met familie of vrienden? Een picknicktafel is super gezellig voor jong en oud(er). Ze zijn erg functioneel en gemakkelijk te verplaatsen en nemen relatief gezien minder ruimte in dan een tafel met bijvoorbeeld… Read more »

No Featured Image

Uw ICT bedrijf in Nijmegen

Xantion is uw ICT bedrijf in Nijmegen. Wij geloven dat ICT zo makkelijk, transparant en beschikbaar hoort te zijn als water uit de kraan. Wij pakken zaken gedreven, eerlijk creatief, toegankelijk en pragmatisch aan. Hierdoor kunnen wij daadwerkelijk op een plezierige manier deze dienst realiseren voor onze klanten. Hoe wij het verschil maken Wij doen… Read more »

No Featured Image

Kundig advies van Repromat

Repromat was een bedrijf waar wij erg veel aan hebben gehad. Wij zijn erg tevreden met hen en daarom vertellen wij u graag waarom wij zo tevreden met hen waren. In de afgelopen jaren hebben wij al vaak een poging gedaan om een grootformaat printer te vinden. Helaas lukte ons dit keer op keer niet… Read more »

No Featured Image

3 redenen om opslagruimte Utrecht te regelen bij een renovatie

Een opslagruimte Utrecht is een must bij een renovatie. Want de planning voor de renovatie van uw huis is bijna net zo tijdrovend als het werk zelf. U zult waarschijnlijk verlof moeten nemen, moeten nadenken over hoe u het huishouden tijdens de renovatie normaal draaiende kunt houden en – het allerbelangrijkste – beslissen wat u… Read more »

No Featured Image

Goede vindbare websites de kern voor online success.

Goede vindbare websites de kern voor online success.  Website laten maken die goed scoren in zoekmachines? Dat is exact wat wij voor onze klanten doen. Vanuit Amsterdam maken wij goede vindbare websites voor bedrijven, overheidsinstanties en zzp-ers.  Al onze nieuwe websites zijn “responsive” mobiel en zoekmachine vriendelijk gebouw waardoor u de beste prestatie zult behalen. Uw website is… Read more »

No Featured Image

Een grootformaat printer aanschaffen voor het bedrijf

Al voor een lange tijd wilde ik voor mijn bedrijf een grootformaat printer aanschaffen. Ons printbedrijf loopt als een trein en vele klanten zijn ook erg blij met onze diensten. Het enige wat wij ze niet kunnen aanbieden is het printen op extra grote formaten. Hierbij verloren we steeds meer klanten en daar wilde ik… Read more »

No Featured Image

Een goede keuze, die schuifpui!

Samen met mijn vrouw hebben we laatst een schuifpui uitgezocht voor het huis. Het was nog een last besluit om te nemen want we hadden allebei veel twijfels over een schuifpui. In eerste instantie zouden we een normale deur erin plaatsen gemaakt van glas. Maar toen we dat op tekeningen zagen, vonden we het toch… Read more »

No Featured Image

De dozen van de Dozenhal

Wist u dat er heel veel verschillende soorten dozen te krijgen zijn in de Dozenhal? We verkopen een aantal soorten die geschikt zijn voor specifieke dingen. Onze gebruikte dozen zijn bijvoorbeeld extra goedkoop, en ook nog eens milieuvriendelijk! Zuinig op het milieu en onze klanten, zeggen we maar. Daarnaast kunt u bij ons gloednieuwe dozen… Read more »

No Featured Image

Een huisdierenverzekering afsluiten?

Wist U dat de kosten van de dierenarts de afgelopen jaren met ruim 18 % zijn gestegen? Het financiële risico van een operatie aan een pootje of een heup bij een dier, waarbij de kosten kunnen oplopen tot 3000 euro, is af te dekken door het afsluiten van een huisdierverzekering. Tegenwoordig verzekeren we al onze… Read more »

No Featured Image

Waar en hoe vind je een goedkope keuken?

Ben je op zoek naar een goedkope keuken? Dan zijn er mogelijkheden genoeg als je even de tijd neemt om goed rond te kijken. Ik heb dat voor je gedaan en kan je daarom vertellen dat het zeker mogelijk is voor minder geld een goede en geschikte keuken te vinden. Goedkope keuken uit de aanbieding… Read more »

No Featured Image

De grootformaat printer die jij nodig hebt!

Als je een grootformaat printer wil kopen dan kan je het beste naar Repromat gaan. Zij hebben namelijk alle informatie die nodig is om jou te voorzien van een gunstige infrastructuur waarmee je ook echt alles kan printen wat je nodig hebt of dit nu groot of klein is. Repromat is de organisatie die jou… Read more »

No Featured Image

5 tips om je trage laptop sneller te maken

Na jaren intensief gebruikt te zijn is je laptop traag geworden. Natuurlijk wil je daar zo snel mogelijk iets aan doen. Daarom geven we je in dit artikel een vijftal tips waarmee je zelf je laptop op een eenvoudige manier kunt versnellen. Heb je al die manieren geprobeerd, maar blijft je computer traag? Neem dan… Read more »

No Featured Image

Een veilig gevoel met een LED schijnwerper

Je wilt in je huis of je bedrijf een veilig gevoel hebben. Dat kan door middel van de juiste sloten, maar ook verlichting kan hierbij een grote rol spelen. Een LED schijnwerper is hierbij de ideale verlichting die er voor zorgt dat bijvoorbeeld de looproute goedverlicht is of wanneer je gebruik maakt van een bewegingsmelder,… Read more »

No Featured Image

Wij raden de HP Latex printer aan!

Als u werkt in de grafische sector, heeft u vast weleens gehoord van de HP Latex printer. Dé printer die u moet hebben om de beste resultaten te bereiken met uw werk. Bovendien heeft deze printer unieke eigenschappen vergeleken met andere groot formaat printers. Dit zou uw werk alleen maar kunnen verbeteren en uw productiviteit… Read more »

No Featured Image

Gebruik jij al een webcam cover?

De oprichter van Facebook plakt zijn webcam af. Een voormalige directeur van de FBI zegt dat het afplakken van je webcam net zoiets is als de voordeur op slot doen. Techexperts zeggen dat het verstandig is om je webcam af te dekken. En dat doen ze niet voor niets. Hackers kunnen namelijk je webcam overnemen… Read more »

No Featured Image

Website laten maken Amsterdam

Met webdesign Amsterdam een website laten maken. Een website laten bouwen is onze passie die wij graag met u delen. De webdesign specialist Amsterdam maakt uw site responsive en goedkoop. De website laten maken Amsterdam zorgt voor snel succes die wij met een website laten bouwen kunnen regelen. Iedereen wilt een website die hij of… Read more »

No Featured Image

iPad reparatie

Erg veel mensen hebben een iPad Air of een ander type Apple tablet. Wanneer deze stuk gaat is een vakkundige iPad reparatie nodig. Een iPad reparatie is anders dan de tablet reparatie van bijvoorbeeld een Galaxy Tab. Een Galaxy Tab heeft namelijk een ander besturingssysteem dan de producten van Apple. Hierdoor is het reparatieproces ook… Read more »

No Featured Image

Wat is een outplacementbureau precies?

Tegenwoordig is er een overvloed aan vacatures. Deze vacatures worden niet meer verspreid door traditionele media. Er is in deze tijd veel aandacht voor het online solliciteren. Er zijn zoveel sites dat veel mensen niet meer weten waar ze moeten kijken als ze een baan zoeken. We vragen je daarom om even langs te komen… Read more »

No Featured Image

Hamamdoek

Hamamdoek Gaat u lekker naar de sauna, naar het strand of naar het zwembad? Met een hamamdoek wordt een uitje nog leuker. Hamamdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in verschillende kleuren. Zo is er altijd een passende hamamdoek die bij uw bikini of strandoutfit past. Bij hamamdoek.nl kunt u kiezen uit hamamdoeken voor wellness,… Read more »

No Featured Image

Linkbuilding voor webshops

U kunt met grote eenvoud de linkbuilding voor uw webshop uitbesteden aan ons professionele SEO bureau. Als specialist kunnen we links zetten naar uw webwinkel om ervoor te zorgen dat al uw producten online gevonden kunnen worden. Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van het internet waardoor het voor een webshop erg belangrijk is geworden om… Read more »

No Featured Image

Je laptop toetsenbord reinigen doe je zo

Lekker achter je laptop werken en ondertussen een broodje eten boven je toetsenbord. Het mag eigenlijk niet, maar we doen het allemaal weleens. En ook al ben je nog zo voorzichtig, er vallen altijd wel een paar kruimels tussen de toetsen. Het nadeel van kruimels tussen de toetsen? Ze vormen een ideale broedplaats voor bacteriën!… Read more »

No Featured Image

Computer reparatie Voorschoten

Loopt uw pc trager en hebt u daarvoor computer reparatie in Voorschoten nodig? Laat een specialist van SAM IT Services eens naar uw laptop of desktop computer kijken. We maken dan een analyse op en kunnen vervolgens bepalen welke oplossing het treffendste en goedkoopste voor u is. Zo kunnen we onderdelen vervangen wat vaak duur… Read more »

No Featured Image

Kerst gala’s en feestjes

Elk jaar genieten we rond de kerstdagen van vele gala’s en feestjes.  Elke man trekt zijn mooiste pak aan en elke vrouw haar mooiste jurk. Hierbij is het voor de vrouw fijn een bh te dragen die niet te zichtbaar en opvallend is, zodat alle aandacht naar de schoonheid van de jurk zal gaan. De… Read more »

No Featured Image

Actief leren spelen

De meeste kinderen zijn creatief en hebben een grote fantasie. Maar ze hebben wel de ruimte en mogelijkheid nodig om deze karaktereigenschappen te laten ontwikkelen. Hiervoor moeten ze leren om actief te spelen. Dus niet uren filmpjes kijken op een tablet of spelletjes doen op een telefoon, maar zelfstandig spelen. Dit begint al bij baby’s…. Read more »

No Featured Image

Webshop laten maken

  Webshop laten maken Snel een goedkope en professionele webshop laten maken? Bij Webshop Professional kan dat! Onze webdesigners en webdevelopers leveren al jarenlang hoge kwaliteit websites af die met plezier gebruikt worden door webbezoekers en webmasters. Wilt u ook zo’n fantastisch mooie webwinkel in beheer hebben? Lees dan snel verder en kijk wat onze… Read more »

No Featured Image

Een goede chirurg kiezen

Als je de keuze hebt gemaakt om iets aan je lichaam te willen veranderen, zoals fillers of botox, is het belangrijk om een juiste kliniek te vinden waar je je goed bij voelt. Een operatie is niet niks, dus dat wil je goed aan kunnen pakken. Om een goede kliniek uit te kunnen zokene moet… Read more »

No Featured Image

Handige gadgets voor in de auto

Veel Nederlanders brengen veel tijd door in de auto. Ze moeten bijvoorbeeld elke dag naar hun werk rijden. Het is dan fijn als je wat gadgets hebt die de autorit wat makkelijker en leuker maken. Lees snel verder voor een aantal handige tips. Wil je graag weten waar jouw auto staat? Dan zou je een… Read more »

No Featured Image

Waarom een serverkast kopen?

Een serverkast brengt vele voordelen met zich mee. Het is een belangrijke factor voor een stabiel en betrouwbaar IT netwerk. Bij utp-kabel.nl vindt u serverkasten van 10 en 19 inch. Deze bieden bescherming tegen vuil, oververhitting, diefstal en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast is het gemakkelijk alle apparatuur en kabels op één plek geïnstalleerd te… Read more »

No Featured Image

Wat is het nut van een licentie?

Als je van plan bent om een licentie te kopen dan kan dit via veel verschillende kanalen. Toch vragen mensen zich in de meeste gevallen af of het daadwerkelijk vertrouwd is om een licentie via internet aan te schaffen, want hoe werkt z’n licentie eigenlijk? Het nut van een licentie Licenties zijn er op veel… Read more »

No Featured Image

Een goedkope website laten maken, goedkoop of duurkoop?

Een goedkope website laten maken is financieel natuurlijk heel aantrekkelijk maar is het wel zinvol? Want wat als de website niet goed opent of langzaam is in gebruik? Hierdoor kan je een hoop klanten mislopen waardoor goedkoop uiteindelijk duurkoop wordt. Een goedkope website laten maken door www.sitetogo.nl Gelukkig is het mogelijk om een goedkope website… Read more »

No Featured Image

Minimale ecologische voetafdruk bij productie PET verpakking

Wilt u een PET verpakking kopen? Kies dan voor een specialist waar men uw verpakkingen op milieuvriendelijke wijze produceren. De ecologische voetafdruk van uw steriele PET verpakking wordt bijvoorbeeld zo laag mogelijk gehouden door het PET materiaal te recyclen. Ook hanteert een specialist op het gebied van PET verpakkingen, zoals PET Power, geavanceerde productieprocessen die… Read more »

No Featured Image

De espressomachine volautomaat zet de lekkerste koffie

Wanneer je een goed gezette koffie wel kan waarderen, is het aan te raden om een espressomachine volautomaat aan te schaffen. Dan kies je natuurlijk voor een van de espresso volautomaten van Krups. De koffie van deze volautomatische espressomachine is heerlijk en je ruikt de geur van verse koffiebonen. Koffiezetten met een volautomaat espressomachine van… Read more »

No Featured Image

Webdesign Rotterdam

Webdesign Rotterdam Een bedrijf in Rotterdam heeft veel baat bij webdesign. In de loop van de tijd is deze dienst relatief goedkoop geworden en veel ondernemingen hebben de sprong gewaagd naar het internet. Omdat hierdoor de concurrentie hoger wordt zijn de eisen gestegen van het laten bouwen van een website of webshop. Is webdesign in… Read more »

No Featured Image

Animatie video en explanimation: kom tot de kern in anderhalve minuut

Animatie video en explanimation: kom tot de kern in anderhalve minuut Een explanimation (uitleganimatie) of andere animatie video is een kort filmpje dat in maximaal anderhalve minuut jouw boodschap overbrengt. Door het goed op elkaar afstemmen van stem, inhoud en afbeeldingen bereik je een veel beter resultaat dan door een simpele audioclip of tekst. Door… Read more »

No Featured Image

Oost west op de camping best

Ieder jaar is het weer zover. De volledige Nederlandse bevolking verplaatst zich voor een weekje of twee naar de Franse met alle comfortabele gevolgen van dien. Maar om die gevolgen zo veel mogelijk in te perken komen er mobiele comfortabele alternatieven voor die we thuis gewend zijn dagelijks bij. Denk aan de caravans of campers… Read more »

No Featured Image

Uw professionele webdesign in Amsterdam

Uw professionele webdesign in Amsterdam Steeds meer bedrijven beginnen in te zien dat een professioneel webdesign heel belangrijk is. Laat u uw webdesign maken door SAM Design? Wij hebben een specifieke werkwijze waarbij we u helpen. U krijgt een duidelijk overzicht met afspraken, welke website concepten er opgebouwd worden en wat gebeurt er nou eigenlijk… Read more »

No Featured Image

Website bouwen Den Haag

  Website bouwen Den Haag U wilt doorgroeien op het internet en zoekt een webdesign bureau om uw website te bouwen in Den Haag. Bedrijven die de overstap maken naar het internet weten dat er veel bezoekers te benaderen valt. Om deze bezoeker te kunnen aantrekken heeft u wel eerst een professionele website nodig. Wij… Read more »

No Featured Image

SAM design | webdesign Utrecht

Website laten maken in Utrecht  Voor het laten maken van een goed en professionele website kunt u terecht bij de webdesign specialist van Utrecht. De voordelen zijn enorm als u kiest voor SAM design.   Webdesign specialist van Utrecht    SAM design is de webdesign specialist in Utrecht. De specialisten van het bedrijf zijn erg ervaren in Magento, wordpress en usability. … Read more »

No Featured Image

Auto verkopen met gebroken distributieriem

Een van de zwakste punten aan een auto is de distributieriem. Bij sommige merken en types maakt de fabrikant niet gebruik van een riem maar een ketting. De distributieketting heeft voor- en nadelen. Een van de nadelen is dat een ketting meer kost voor de fabrikant en dat het gewicht zwaarder is dan van de… Read more »

No Featured Image

Je eigen webshop beginnen, maak je dromen waar!

Heb je er altijd van gedroomd een eigen zaak te starten? Het is een prachtige droom die uitloopt op een nachtmerrie als je ziet hoeveel je moet investeren, wat een locatie kost, je hebt tal van vergunningen nodig en ga zo maar door… Toch kun je zelf een winkel starten zonder hoge kosten en met… Read more »

No Featured Image

McDonalds, de meest bekende fastfood keten

De grootste fastfoodketen ter wereld is de McDonalds. Het begon allemaal kleinschalig in 1955. Dick en Mac McDonald hadden een kleine hamburgerketen in San Bernardino (Californië). Dick en Mac waren zonen van Ierse immigranten en waren de bedenker van het eerste restaurant. Het restaurant ging open in 1940 en kreeg in 1948 landelijke bekendheid. Ze… Read more »

No Featured Image

Online marketing door middel van Adwords

Voor bedrijven is het heel belangrijk om aandacht te spenderen aan online marketing. De consument is meer dan nooit online aanwezig. Het is dan ook een belangrijke tool voor heel veel bedrijven om in contact te komen met hun doelgroep. Online marketing is continue in beweging. Het is dus zeer belangrijk om hier genoeg aandacht… Read more »

No Featured Image

Raam kapot

Ramen en glas, het is tegenwoordig onmisbaar materiaal in de bouw. Hoe anders was het vroeger in de tijd dat we nog niet de beschikking hadden over glas. Onze huizen waren in elk geval stukken donkerder. Je zou dus kunnen stellen dat glas licht heeft gebracht in onze levens. Het eerste glas was nog niet… Read more »

No Featured Image

Oefenen voor BHV

Op een werkplek horen bepaalde veiligheidsmaatregelen te worden getroffen. Een van die maatregelen is dat er altijd iemand aanwezig hoort te zijn, die eerste hulp kan verlenen. In bedrijfstermen heet dat een BHV-er, wat staat voor bedrijfshulpverlener. Er worden natuurlijk ook bepaalde eisen gesteld aan zo’n BHV-er. Zo moet je vooral ook kijken naar de… Read more »

No Featured Image

Het juiste agrarisch advies

Er zijn veel boeren in Nederland. De meeste van deze boeren hebben dieren en zijn dus veeboeren. Wat voor product je dan ook verhandelt als boer, het is altijd fijn om een beetje broodnodig agrarisch advies te krijgen om je onderneming zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Zo valt er bij veel boeren nog wel… Read more »

No Featured Image

Een mooie snapback

Petten zijn tegenwoordig veel meer dan alleen maar hoofddeksels. Steeds meer zijn ze ook een verlengstuk van onze persoonlijkheid en daarom is het natuurlijk ook fijn dat er zoveel keuze is. Zo zijn snapbacks al jaren erg populair, maar dat is ook wel begrijpelijk. Het is een zeer veelzijdig hoofddeksel dat bij veel mensen en… Read more »

No Featured Image

De aanschaf van een matras

De aanschaf is belangrijk maar niet altijd echt een favoriete klus. De keuze voor de juiste matras 140×200 hangt natuurlijk ook van zoveel dingen af, terwijl het toch zo belangrijk is om je matras tijdig te vervangen. Tijdig betekent in dit geval, in ieder geval na plus minus 10 jaar. Na deze periode is een matras… Read more »

No Featured Image

De juiste loopbaanbegeleiding

Je werk is waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van je leven, al is het maar omdat je er toch ook vaak een groot deel van je tijd doorbrengt. Daarom is het dan ook belangrijk dat je een beetje bewust probeert om te gaan met je loopbaan. De juiste loopbaanbegeleiding kan hierbij veel uitkomst bieden en tot… Read more »

No Featured Image

De vele mogelijkheden van GPS

GPS is een technologie waar we vandaag de dag eigenlijk niet mee zonder kunnen. We gebruiken het in onze eigen auto’s om veilig op vakantie en andere nieuwe bestemmingen aan te komen, maar ook het werkveld heeft al lang de handigheid van GPS ontdekt om gebruik van te maken om hun diensten nog beter te… Read more »

No Featured Image

Hoe leren te beleggen

Geld is waar de wereld om draait. We zien ons vermogen dan ook graag groeien, maar de meesten van ons worden nu eenmaal niet slapend rijk. Je kunt je zuurverdiende centjes wegzetten op de bank, maar de spaarrentes zijn tegenwoordig ook niet meer wat ze ooit zijn geweest. Daarom is voor veel mensen geld beleggen… Read more »

No Featured Image

Veilig achteruit rijden en parkeren

Autorijden is voor veel mensen dagelijkse kost. Er zijn tegenwoordig ook veel hulpmiddelen beschikbaar om de ervaring van het autorijden veiliger en ook leuker te maken. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van GPS, waardoor we nooit meer hoeven te verdwalen. Of bijvoorbeeld parkeersensoren en een camera van www.vanzwitserland.nl, waarmee de auto veilig achteruit inparkeren een stuk… Read more »

No Featured Image

Het inhuren van een antwoordservice

Het inhuren van een antwoordservice klinkt misschien als iets dat alleen wordt gedaan door grote bedrijven, maar niks is minder waar. Juist voor de kleinere ondernemer kan het in de arm nemen van een goede telefoondienst echt een uitkomst zijn. Onterecht wordt weleens gedacht dat het telefonisch bereikbaar zijn als bedrijf helemaal passé is. Niets… Read more »

No Featured Image

Het leggen van een rieten dak

Voorheen waren rieten daken eigenlijk enkel een optie voor de armere delen van de bevolking. Hoe anders is dat nu, nu tegenwoordig een rietdekkersbedrijf juist wordt ingeschakeld wanneer er een dak moet worden gelegd op een luxe huis. Vroeger was riet een goedkope manier om je dak te beleggen, omdat dat ook het enige materiaal… Read more »

No Featured Image

Een goede beveiliging van je bedrijf

De bedrijfsbeveiliging van je bedrijf is een serieuze aangelegenheid. Je kunt natuurlijk niet altijd zelf aanwezig zijn en je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat je je bedrijf goed beveiligd kunt achterlaten. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg manieren om je bedrijf goed te kunnen beveiligen, zonder dat je daarvoor fysiek aanwezig… Read more »

No Featured Image

Een goede antwoordservice

Tegenwoordig zijn het digitale tijden. Veel van onze communicatie verloopt dan ook via de digitale snelweg en veel mensen gebruiken hun telefoon dan ook niet zoveel meer om daadwerkelijk mee te bellen. Het is echter voor bedrijven nog steeds heel belangrijk om ook telefonisch goed te bereiken te zijn. Ook in Nederland zijn er nog… Read more »

No Featured Image

De juiste printers voor het juiste doel

Printers, ze zijn tegenwoordig een onmisbare aanvulling op ons leven. Al sinds de opkomst van de computers zijn ze daar onlosmakelijk mee verbonden en worden ze voor vele doeleinden ingezet. Printers worden natuurlijk ook veel gebruikt op kantoor, of dit nu op de werkplek thuis of een andere plek is. Ook in de industrie wordt… Read more »

No Featured Image

Salarisadministratie en cao

De salarisadministratie is een noodzakelijke maar niet per se favoriete klus van de meeste ondernemers. Zeker wanneer je met een ingewikkelde cao te maken hebt, zoals de CAO bouw is het soms erg lastig om door de bomen nog het bos te zien. Dan is het toch fijn om wat hulp te hebben bij je… Read more »

No Featured Image

Vermindering van rimpels

Ouderdom komt met wijsheid, aldus het gezegde. Helaas vertelt het gezegde je er niet bij dat bij ouderdom, ook rimpels horen. Onze huid wordt minder elastisch en vervalt in rimpels. Natuurlijk geven die rimpels ook uitdrukking aan het gezicht en zijn ze een teken van leven. Echter, willen sommige mensen alsnog graag van ontsierende rimpels… Read more »

No Featured Image

Het corrigeren van de oogleden

Het corrigeren van de oogleden en dan vooral van de bovenste oogleden is tegenwoordig een populaire ingreep bij de plastische chirurg. Het is dan ook een kleine ingreep maar wel een met grote resultaten. Het is mogelijk om de bovenste en de onderste oogleden te corrigeren. Het corrigeren van de bovenste oogleden is wel de… Read more »

No Featured Image

Design sigaren met een humidor

Smaken ontwerpen in een humidor? Humidor is het gereedschap voor het ontwerpen van de smaken van sigaren. Sigaren bewaren is een delicate kwestie waarbij aandacht dient te worden gegeven aan de belangrijke aspecten. Daarom bespreken wij, de specialisten op het gebied van humidors en sigaren, een aantal veel voorkomende vragen van onze klanten: Rijpen van sigaren… Read more »

No Featured Image

Wine cabinet of Liebherr? Go to Cavepromotor UK

Wine cabinet of Liebherr? With the additional wine cabinet were the Christmas days last year still managed. Our own wine Cabinet was already full with that for which a wine Cabinet, wine. And of course it was the refrigerator completely full with everything Besides wine consumed during the Christmas time The freezer did its job and… Read more »

No Featured Image

Cavepromotor pour votre cave à vin Liebherr

Un cave a vin Liebherr est la plus belle chose qui existe pour les amateurs de vin, mais aussi pour les amateurs de vin pas. Au cours de la réunion mensuelle des colombophiles dans notre région, toujours agréable, car c’est dans le pub du village, et après que la partie formelle est échangée beaucoup d’informations tout en… Read more »

No Featured Image

Traditionele marketing vs. online (nieuwe) marketing

Wanneer je niet werkzaam bent in een marketing gerelateerde functie kunnen de begrippen traditionele en nieuwe online marketing misschien onduidelijk voor je zijn. De naam geeft eigenlijk al prijs dat traditionele marketing traditioneel is. Maar, wat houdt dit precies in? Hetzelfde geldt voor nieuwe online marketing. Het is nieuw en het vindt online plaats, maar… Read more »

No Featured Image

Internet Marketing en Social Media

De rol van Social Media wordt voor internet marketing steeds belangrijker en groter. Dit is op zich niet vreemd gezien het enorm hoge aantal gebruikers van de verschillende Social Media platforms zoals onder andere Facebook, Twitter, LinkedIn, enz. De kracht van Social Media zit hem in de “onpartijdigheid”. Wanneer een vriend je iets aanbeveelt, moet… Read more »