Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

De belangrijkste factoren voor een nieuw huisvestingssysteem voor jouw pluimvee

De realiteit is dat als een pluimveehouder eenmaal een huisvestingssysteem voor het pluimvee heeft gekozen, hij er zeker van kan zijn dat hij niet veel zal uitgeven om roofdieren, ziektes of ongunstige klimaten te bestrijden. Bij Komptech helpen ze je graag verder om te zorgen dat deze, en meer, factoren zijn afgestemd op jouw boerderij. De essentie van een goed huisvestingssysteem voor pluimvee is het minimaliseren van de kosten van het runnen van jouw pluimveebedrijf en het maximaliseren van de winst in het bedrijf. Door het juiste systeem te kiezen zorg je dat je minder werk hebt en dat je dus meer kunt genieten van het runnen van een bedrijf.

Belangrijke elementen om te onthouden tijdens het zoekproces

Een goed huisvestingssysteem voor pluimvee hangt nauw samen met veel verschillende factoren. Een voorbeeld is dat als een van de doelen van het starten van een pluimveebedrijf is om op commercieel niveau eieren te leveren, dat het erg gewenst is om huisvestingssysteem voor pluimvee een te installeren dat het verzamelen van eieren veiliger en gemakkelijker kan maken. Daarnaast zijn er andere belangrijke elementen, zoals licht, ventilatie en voeding die op de juiste plek moeten zitten. Bij Komptech kun je gelukkig vertrouwen op een professioneel team van experts die jou hier mee verder helpen.

Houd rekening met het juiste klimaat voor de omgeving

Een andere zeer belangrijke factor waarmee rekening moet worden gehouden, voordat je een geschikt huisvestingssysteem voor pluimvee kiest, is het klimaat van de omgeving waarin je jouw eigen pluimveebedrijf wilt starten. Het is altijd raadzaam om bij pluimvee-eigenaren in jouw omgeving te informeren naar enkele van de klimatologische uitdagingen die ze doorstaan, ​​voordat jij jouw eigen pluimveestal systeem ontwerpt en bouwt. Als je in een koude regio woont, moet je een pluimvee systeem bouwen dat goed geïsoleerd is om de benodigde warmte voor jouw vogels te leveren. Je moet ook een goed ventilatiesysteem overwegen, anders verhoog je de kans op ziektes.