Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

De professionele service voor regio Westland van een schoonmaakbedrijf uit omgeving Monster

Een professioneel schoonmaakbedrijf kan je veel stress uit handen nemen. Bij Schoon Westland uit Naaldwijk, vlak bij Monster, hoef je enkel samen met hen te bepalen welke werkzaamheden je nodig hebt en met welke regelmaat. Daarna nemen zij de verantwoordelijkheid voor het schoonhouden van je pand, waardoor het er altijd netjes en georganiseerd uitziet. Klanten, werknemers en bezoekers vormen een eerste indruk van jouw onderneming door middel van de binnen- én buitenkant van je pand.

De buitenkant van je pand hoort ook te stralen

Iedereen snapt dat de vloeren, toiletten en trappenhuizen van hun pand er netjes bij horen te liggen. Deze worden meestal dagelijks of wekelijks gepoetst. De ramen worden in regio Westland al wat langer door zeewind met vuil en zout bevuild voor ze onder handen worden genomen en de gevels, kozijnen en daken worden vaak helemaal aan hun lot overgelaten. Dat is echter niet zo verstandig, want het eerste wat nieuwe bezoekers van je zien, is de buitenkant van het gebouw. Door periodiek de gevels, kozijnen en het dak met al zijn toebehoren te laten reinigen door het beste schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Monster, blijft je pand stralen en gaat het langer mee.

Een milieuvriendelijke manier van werken

Bijtende schoonmaakmiddelen die ons water vervuilen zijn echt passé bij Schoon Westland in Naaldwijk. Dit schoonmaakbedrijf werkt in de omgeving van Monster met methoden die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Zo worden de ramen – na het losschrobben van het vuil – gewassen met mineraalvrij water dat geen strepen of vlekken achterlaat. Je kunt ook een anti-spinbehandeling laten doen, waarbij een milieuvriendelijke vloeistof wordt aangebracht die ervoor zorgt dat onze achtpotige vrienden geen webben of nesten meer kunnen maken.

Kies je eigen servicepakket

In het eerste gesprek kijkt een expert van dit schoonmaakbedrijf uit de buurt van Monster samen met jou wat je pand in regio Westland eigenlijk nodig heeft. Daarna wordt een schoonmaakpakket samengesteld met verschillende werkzaamheden die elk met hun eigen regelmaat worden uitgevoerd.