Greenfashionqueen
Image default
Zorg

De voordelen van de EPD software van Incura voor zorgprofessionals

Ben je een zorgprofessional en ben je benieuwd naar de voordelen van de Incura EPD software? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel zullen we de verschillende voordelen van deze software voor zorgprofessionals bespreken. Blijf lezen om erachter te komen waarom steeds meer zorgverleners kiezen voor deze alles-in-één EPD software oplossing.

Wat zijn de voordelen van de Incura EPD software voor zorgprofessionals?

De Incura EPD software biedt verschillende voordelen voor zorgprofessionals. Ten eerste zorgt de software ervoor dat zorgprofessionals minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan hun patiënten. Het alles-in-één pakket van Incura omvat onder andere een agenda, elektronisch patiëntendossier software, meetinstrumenten, facturatie en boekhouding. Hierdoor kunnen zorgprofessionals efficiënter werken en hebben ze meer plezier in hun werk. Daarnaast biedt Incura een persoonlijke en klantvriendelijke helpdesk, waar gebruikers terecht kunnen met vragen en problemen. Ook worden er nieuwe functies ontwikkeld op basis van gebruikerswensen. Incura wordt gebruikt door zo’n 7.500 zorgverleners die in totaal ruim 2 miljoen patiënten helpen.

Wat zijn de disciplines waarop Incura zich richt? 

Incura richt zich op verschillende disciplines in de zorg, waaronder GGZ, logopedie, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie en multidisciplinaire praktijken.

Incura meer dan een EPD leverancier

Ben je aan het kijken voor geschikte GGZ EPD leveranciers? Wanneer je de website van Incura bezoekt, zul je merken dat Incura meer is dan alleen een EPD leverancier. Zo hebben ze de Incura Academie opgericht waar ze trainingen en webinars geven om klanten vertrouwd te maken met de software. Ook organiseren ze in-company trainingen op locatie. Verder biedt Incura vernieuwende online praktijksoftware en voldoen ze aan de hoogste veiligheidseisen voor de bescherming van patiëntengegevens. Er zijn verschillende licentiemodellen waaruit gekozen kan worden. 

Alles-in-één EPD software oplossing voor zorgverleners

Onze alles-in-één EPD software oplossing is speciaal ontworpen om zorgverleners te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Met ons geavanceerde elektronisch patiëntendossier (EPD) kunnen zorgverleners efficiënter werken en de beste zorg bieden aan hun patiënten.

https://www.incura.nl/