Posts Categorized: Dienstverlening

Kelderlekkage: hoe komt het en wat kunt u er aan doen?

U heeft een kelderlekkage en uiteraard is dat slecht nieuws. Misschien is er al wat schimmel ontstaan en ruikt de lucht muf en onaangenaam. Of de kelderlekkage nu net ontstaan is of al een tijdje aanwezig is, u trekt het beste direct aan de bel. Specialisten en vakmensen zoals Van de Vossenberg uit Ysselsteyn lossen… Read more »

Uitleg over je Keltische, Vedische of Chinese horoscoop

Keltische Astrologie is Maanastrologie, zoals de meeste vormen van astrologie maanastrologie zijn. De Keltische Zodiak is gebaseerd op de maancyclus waarin het jaar wordt onderverdeeld in de bekende 13 maan-maanden. Over elk van deze maanden heerst een boom in de keltische astrologie, net als overigens in de astrologie van de Maja’s.. Naast de 13 bomen… Read more »

Wat verstaat men onder het kraken van de nek?

Het vooruitzicht van uw nek kraken terwijl uw nek al pijnlijk is, is niet bepaald aantrekkelijk. Maar elke dag laten duizenden mensen het over de hele wereld doen.   Waarom kraakt uw nek bij de chiropractor? Het krakende, klikkende of ploffende geluid wordt veroorzaakt wanneer de facetgewrichten in de wervelkolom worden geopend tijdens de manipulatie…. Read more »

Deze specialisten zijn uw partner op het gebied van CNC-houtbewerking

Wenst u in zee te gaan met een specialistisch bedrijf dat graag CNC-houtbewerking voor u uitvoert? Dan kiest u voor de kennis en expertise van Madera B.V. Het is nog een redelijk jong bedrijf, maar de werknemers hebben al vele jaren ervaring opgedaan als het gaat om CNC-houtbewerking en het frezen van allerlei soorten hout… Read more »

Hoe de goedkoopste afvalcontainerverhuur te vinden

Afvalcontainers zijn een essentiële faciliteit die alle lokale overheden, scholen, bedrijven en individuen moeten hebben om hun afvalbeheer goed te beheren. Zonder deze containers kan afval gemakkelijk in het milieu worden gedumpt zonder enige vorm van insluiting, resulterend in vervuiling en andere schadelijke gevolgen. Om afval goed te beheren en om afval in het milieu… Read more »

Alles fris met schoonmaakbedrijf in Landsmeer

Het kan lastig zijn om een schoonmaakbedrijf in Landsmeer te kiezen. Want wat onderscheidt het ene bedrijf van het andere bedrijf? Dat is een lastige vraag die nog best wel vaak wordt gesteld. We kunnen moeilijk spreken van anderen bedrijven, maar voor ons bedrijf wel. Zo vinden we het bij ons bedrijf belangrijk om wat… Read more »

Voorzetramen bieden een ideale uitkomst

In Nederland zijn er veel prachtige historische panden en monumenten. Misschien ben jij wel de gelukkige eigenaar van een prachtig historisch pand of monument. Misschien verhuur jij bijvoorbeeld een dergelijk pand, maar het kan ook zijn dat je er in woont. Het punt bij een historisch pand of monument is dat deze doorgaans aan verschillende… Read more »

Slotenmaker in nood bellen

Het gaat weleens mis wanneer mensen in nood een slotenmaker bellen omdat ze in hun haast niet goed nadenken en makkelijk beïnvloedbaar zijn. Helaas zijn er slotenmakers die hier misbruik van maken door veel te veel geld in rekening te brengen. Het is zo erg dat deze wanpraktijken zelfs op televisie en in het nieuws… Read more »