Posts Categorized: Dienstverlening

Alles fris met schoonmaakbedrijf in Landsmeer

Het kan lastig zijn om een schoonmaakbedrijf in Landsmeer te kiezen. Want wat onderscheidt het ene bedrijf van het andere bedrijf? Dat is een lastige vraag die nog best wel vaak wordt gesteld. We kunnen moeilijk spreken van anderen bedrijven, maar voor ons bedrijf wel. Zo vinden we het bij ons bedrijf belangrijk om wat… Read more »

Voorzetramen bieden een ideale uitkomst

In Nederland zijn er veel prachtige historische panden en monumenten. Misschien ben jij wel de gelukkige eigenaar van een prachtig historisch pand of monument. Misschien verhuur jij bijvoorbeeld een dergelijk pand, maar het kan ook zijn dat je er in woont. Het punt bij een historisch pand of monument is dat deze doorgaans aan verschillende… Read more »

Slotenmaker in nood bellen

Het gaat weleens mis wanneer mensen in nood een slotenmaker bellen omdat ze in hun haast niet goed nadenken en makkelijk beïnvloedbaar zijn. Helaas zijn er slotenmakers die hier misbruik van maken door veel te veel geld in rekening te brengen. Het is zo erg dat deze wanpraktijken zelfs op televisie en in het nieuws… Read more »