Greenfashionqueen
Image default
Mode en Kleding

Drie redenen om jou schoenen te kopen bij AMIGO

AMIGO is een trend en brand store. Dat houdt in dat ze elk seizoen de nieuwste schoenentrends en unieke merken in hun winkels hebben. Ze hebben fysieke winkels in het midden en noorden van het land. Maar ze hebben ook een super gave webshop.

Schoenentrends

Er zijn verschillende schoenentrends die je de afgelopen jaren in het straatbeeld voorbij hebt zien komen. De western laarzen, chelsea boots, chuncky boots, dad sneakers, plateau zolen en nu ook 60s laarzen. Geen trend is onopgemerkt gebleven bij AMIGO. Voor iedere trend en smaak heeft AMIGO een prachtig assortiment. Zo shop jij als allereerste de nieuwste schoenentrends bij AMIGO. Neem eens een kijkje op de site AMIGO.NL en laat je verrassen door het mooie en diverse schoenen aanbod.

Groot merkaanbod

Om een zo trendy en groot aanbod te kunnen laten zien heeft AMIGO een groot assortiment aan merken. Ze verkopen leuke merken waaronder: Adidas, Asics, Blackstone, Bullboxer, BRONX, Clarks, Dr. Martens, New Balance,  Happy Socks, Maruti, Panama Jack, Saucony, Timberland, Vagabond, Veja, VIA VAI en nog veel meer. Ook voegt AMIGO regelmatig nieuwe merken toe aan het assortiment. AMIGO heeft schoenen voor iedereen. Bekijk hier alle merken die ze hebben.

Uitmuntende service

Bij AMIGO staat service heel hoog in het vaandel. Iedere klant wordt behandeld als een echte “amigo” of te wel een vriend. Iedere vraag wordt beantwoord en voor elke wens is er een gepast aanbod. Met de gratis verzending en gratis retournering is het online shoppen extra makkelijk gemaakt. Zie jij leuke schoenen en bestel je ze voor 16:00 uur dan heb je ze de volgende werkdag al in huis. Zo probeer jij gemakkelijk verschillende schoenen uit het comfort van je eigen huis.

Dus je shopt de leukste schoenentrends en merken bij AMIGO met een ongelofelijke services.