Greenfashionqueen
Image default
Bedrijven

Duurzame basics heren en dames

Nooboo produceert duurzame basics zoals geen ander op de markt ze produceren. Zo heeft Nooboo diverse hoeveelheid aan duurzame bamboe kleding heren en dames in de collectie klaarliggen, die voorzien zijn van alleen duurzame componenten. Voor de productie van Nooboo’s duurzame bamboe kleding heren en dames zijn alleen 100% biologische bamboevezels en verven gebruikt voor het gehele proces. Bij het verbouwen en onderhouden van onze bamboe zijn geen schadelijke kunstmest of pesticiden aan de bomen toegevoegd. Dit betekent dat alle basics van Nooboo op een volledig milieuvriendelijke wijze zijn gebracht op de markt. Bamboe is het nieuwe katoen! Alle duurzame bamboe kleding heren en dames zijn te bestellen via onze website.

 

Unieke eigenschappen bamboe kleding heren en dames

Nooboo’s duurzame bamboe kleding heren en dames hebben naast een geweldige pasvorm ook unieke eigenschappen ten opzichte van katoenen kleding. Allereerst de bamboevezels op de kleding is ademend en tegelijkertijd verkoelend of isolerend. Ieder bamboe kleding van Nooboo is vochtregulerend, dit zorgt ervoor dat je meerdere malen het kunt dragen. Sterker nog de duurzame bamboe kleding van Nooboo fungeert antibacterieel en vervelende geuren zijn verledentijd. Kortom je hoeft minder vaak de wasmachine aan te zetten, bespaar hiermee ook nog eens water en energie! Verder zorgt de bamboe kleding heren en dames ervoor dat je beschermd bent tegen schadelijke uv-stralingen.

 

Nooboo’s missie

Nooboo werkt met een gemotiveerd team wiens op het duurzame aspect richt. Tevens wordt er vanuit Amsterdam kritisch gekeken naar alle hoeken van de ontwerpen van bamboe kleding heren en dames. Bovendien wordt de kwaliteitscontrole van ieder bamboe kledingstuk serieus genomen door onze productieteam. Iedereen die betrokken is met Nooboo heeft hetzelfde doel voor ogen, dat is kwaliteit leveren en de wereld schoner achter laten.

 

Bestellen bij Nooboo

Bestellen bij Nooboo is eenvoudiger dan ooit. Je selecteert in ons assortiment door jou gekozen bamboe kleding heren of bamboe kleding dames met de juiste maat. Nooboo verzendt je bestelling zo spoedig mogelijk. Indien je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, wordt het op dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt de volgende werkdag in huis. Je hoeft niet aanwezig te zijn thuis, want het pakket past door je brievenbus.