Greenfashionqueen
Image default
Dienstverlening

Een elektricien kiezen

Zorg ervoor dat ze een licentie hebben in uw staat/provincie/territorium wanneer u een aannemer kiest om uw groepsbox te repareren of te vervangen. U kunt contact opnemen met lokale autoriteiten, zoals een bureau voor consumentenbescherming en vergunningverlening, evenals handelsverenigingen of overheidsinstanties in uw staat/provincie/territorium voor meer informatie over welke professionele referenties en certificeringen vereist zijn voor dit werk in uw regio. Sommige staten hebben hun eigen licentie borden en voorschriften die specifiek van toepassing zijn op elektrisch werk, terwijl andere rechtsgebieden kunnen eisen dat aannemers hun bedrijf registreren of bepaalde certificeringsprocessen voltooien voordat ze aan hoogspanningsapparatuur zoals hoogspanningsleidingen en meterkasten werken. Groepsbox vervangen nu!

Groepsbox prinsen in 2022

De kosten voor het vervangen van een meterkast zijn afhankelijk van het formaat en type meterkast dat u nodig heeft. Bij aankoop kosten groepenkast kopen tussen $ 200 en $ 300, maar dit kan variëren afhankelijk van uw locatie en de structuur of plaatsing vereisten van uw nieuwe meterkast. Veel bedrijven nemen ook arbeidskosten op in hun schattingen. Maar soms omvat het misschien geen elektrisch werk dat nodig kan zijn om een ​​veilige installatie te voltooien. Het is belangrijk om te begrijpen wat er komt kijken bij het installeren van een nieuwe meterkast voordat u op zoek gaat naar offertes van aannemers, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over wie werkzaamheden aan uw eigendom moet uitvoeren.

Wat is een groepsbox?

De behuizing waar uw meter zich in bevindt, wordt ook wel de groepenkast genoemd. Het elektriciteitsbedrijf levert u deze zogenaamde groepsboxen. Neem bij schade aan uw meterkast zo snel mogelijk contact op met het nutsbedrijf. Hun mensen zullen u aanraden een gecertificeerde elektricien in te huren om het te repareren of te vervangen. Een bekwame elektricien moet een beschadigde meterkast repareren of vervangen. In sommige gevallen moet u ook contact opnemen met de gemeente om het werk te laten inspecteren en goedkeuren. Zorg ervoor dat de aannemer die u inhuurt om uw groepsbox te repareren of te vervangen, een vergunning heeft in uw staat, provincie of territorium. Voor meer informatie over welke professionele referenties en certificeringen vereist zijn voor deze activiteit in uw regio, neemt u onmiddellijk contact op met de lokale autoriteiten, zoals een instantie voor consumentenbescherming en een vergunningverlenende instantie, evenals met handelsorganisaties of overheidsinstanties. De kosten voor het repareren of vervangen van een groepenkast worden bepaald door verschillende criteria, waaronder de locatie en de openingstijden (nacht kosten zijn vaak hoger) en andere benodigde materialen.