Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een emmer met de tekst van uw bedrijf

Bent u ondernemer en wilt u graag een emmer met de tekst van uw bedrijf hebben? Dat kan makkelijk bij Emmer-Shop. Een emmer met bedrijfstekst heeft natuurlijk veel voordelen. Allereerst herkent u de emmers van uw bedrijf, zodat ze niet in de war raken met andere emmers als u ze ergens naartoe neemt. Ten tweede staat het stijlvol om uw bedrijfslogo op een emmer te hebben. Uw bedrijf krijgt vaak meer klasse als u producten heeft zoals pennen, schriften en andere facilitaire benodigdheden met uw bedrijfstekst of logo. Als laatste is het natuurlijk de ideale reclamedrager als u ergens heengaat met deze producten en iedereen uw emmer met tekst ziet.

Een emmer als relatiegeschenk

Naast bovengenoemde voordelen is een bedrukte emmer ook een ideaal relatiegeschenk. Omdat het een voorwerp is waar iedereen wel iets aan heeft en u er nooit genoeg van kunt hebben, is het een leuk cadeau om aan klanten en zakenrelaties te geven. Als u uw logo op de emmer zet, zijn ze een aandenken aan uw bedrijf en vergeten ze u niet snel. Elke keer als ze de ramen gaan wassen, kijken ze gegarandeerd een keer naar uw bedrijfslogo. Ook op een beurs is het handig om een bedrukte emmer weg te geven. Als u bijvoorbeeld naar een agrarische beurs gaat, is het ook nog eens een voorwerp dat zij veel gebruiken.

Koop nu emmers voor uw bedrijf

De mooiste emmer met tekst koopt u bij Emmer-Shop. U geeft online aan wat u op de emmer wilt hebben en welke kleur u wenst. Vervolgens gaan zij voor u aan de slag en heeft u binnen enkele dagen uw emmers. U kunt van tevoren gratis een offerte met drukvoorbeeld aanvragen, zodat u al kunt aangeven of u tevreden bent met het resultaat. Ook zijn de emmers van hoge kwaliteit, waardoor de print lang blijft zitten en u de emmer lang kunt gebruiken!