Greenfashionqueen
Image default
Dienstverlening

Een urn voor een afscheid dat bij uw huisdier past

Bij het Kolleweidenhof in Heelweg kunt u terecht voor een waardig afscheid van uw trouwe huisdier. Het is vaak al lastig genoeg om afscheid te nemen van uw hond, kat of ander beestje. Gelukkig biedt deze organisatie diverse mogelijkheden aan om het verdriet over uw huisdier te verwerken en een plekje te kunnen geven, door bijvoorbeeld een urn aan te schaffen. Het wegnemen van het gemis van uw viervoeter zal helaas niet gaan, maar het makkelijker maken om afscheid te nemen kunnen de medewerkers wel voor u realiseren. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en zorg voor een vertrouwd en fijn afscheid tussen u en uw huisdier.

De mogelijkheden voor een mooi afscheid

Het Kolleweidenhof is een dierencrematorium en -begraafplaats waar u voor diverse services en diensten terecht kunt. Zo kunt u uw huisdier hier laten cremeren of begraven of gebruikmaken van de strooiweide of urnenmuur. Hier kunt u een mooi gedenkteken achterlaten, zoals een halsband, drinkbak of speeltje. Als uw dier is ingeslapen door de dierenarts, dan kunt u hem op laten halen door een van de medewerkers die hem klaarmaken voor de crematie of begrafenis. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw geliefde beestje. Daarnaast kunt u ervoor kiezen uw huisdier in het comfort van zijn eigen huis te laten inslapen en hem naar het Kolleweidenhof te laten brengen. Voor een mooie urn voor uw huisdier kunt u kiezen uit een breed aanbod van diverse materialen, zodat u een mooi plekje in huis voor uw hond of kat kunt creëren.

Bel of mail naar de medewerkers van deze organisatie

Wilt u ook een warm afscheid voor uw huisdier realiseren? Neem dan contact op met een van de medewerkers of bekijk het online assortiment voor een mooie urn of gedenkteken voor uw huisdier. Bespreek uw wensen en het Kolleweidenhof in Heelweg realiseert een prachtig afscheid dat goed bij u en uw huisdier past. Het gemis zal niet minder worden, maar hopelijk kunt u zo alles beter een plekje geven.

https://kolleweidenhof.nl/