Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een veilig gevoel met een LED schijnwerper

Je wilt in je huis of je bedrijf een veilig gevoel hebben. Dat kan door middel van de juiste sloten, maar ook verlichting kan hierbij een grote rol spelen. Een LED schijnwerper is hierbij de ideale verlichting die er voor zorgt dat bijvoorbeeld de looproute goedverlicht is of wanneer je gebruik maakt van een bewegingsmelder, dat het ongewenste gasten afschrikt.

 

Een LED schijnwerper kan in verschillende soorten en maten gekocht worden en is over het algemeen aan te sluiten op 230 Volt. Er zijn echter ook LED lampen voor spanningen van 10 tot 30 Volt. Kijk dus even waar je de LED verlichting wilt gaan gebruiken en stem je aanschaf hierop af.

 

Een handige optie om aan te sluiten op de LED schijnwerper bij je bedrijf is de schermsensor. Zodra het begint te schemeren, springt de LED lamp aan. Daar heb je zelf geen omkijken naar en je weet dat je terrein altijd goed verlicht is als het nodig is.

 

Al die verlichting neem natuurlijk stroom, maar zoals je waarschijnlijk weet, zijn LED lampen de meest energiezuinige lampen die momenteel te krijgen zijn. Zo neemt een LED schijnwerper 80 tot 85% minder stroom dan de gemiddelde halogeen schijnwerper en gaat daarnaast wel 25.000 branduren mee. Dat is 5 keer zo veel als een gewone schijnwerper.

 

Dus dat veilige gevoel bij je thuis of je bedrijf hoeft je gelukkig geen kapitaal te kosten. En omdat LED verlichting ook nog geen een stuk vriendelijker is voor het milieu, kun je met een gerust hart de LED schijnwerper laten branden wanneer het nodig is. Dat betekent een veilig gevoel bij je thuis en op je bedrijf.

https://leds-depot.nl/led-armaturen/led-schijnwerpers-ip65.html

Gerelateerde artikelen

SAM design | webdesign Utrecht

Webshop laten maken

Het optimaliseren van de salarisadministratie