Greenfashionqueen
Image default
Mode en Kleding

Extra lange overhemden voor de langere man

Voor lange mannen kan het nog wel eens lastig zijn om kleding te vinden die goed past en niet te kort is. Vaak zijn bij overhemden de mouwen te kort. Voor deze lange mannen zijn er overhemden extra lange mouwen te vinden op Mouwlengte7.com. Deze overhemden zijn speciaal gemaakt met extra lange mouwen. De overhemden hebben mouwlengte 7 of mouwlengte 6. Dit houdt in dat de mouwen net wat langer zijn dan de standaard mouwlengte. Vaak zijn de overhemden aan de onderkant ook een stukje langer, zodat ze goed in je broek blijven zitten. Bovendien zijn de overhemden helemaal afgestemd op de lichaamsbouw van de langere man.

Mouwlengte 6 & 7 

De standaard mouwlengte in de wereld is 63 centimeter. Dit valt onder mouwlengte 6. West-europeanen zijn het langste volk ter wereld en hebben dan ook langere mouwen nodig. Hierdoor is in dit gebied dan ook de standaard mouwlengte 68 centimeter. Mouwlengte 6 houdt in dat de mouwen tussen de 60 en 69 centimeter lang zijn. Wanneer dit nog steeds te kort is als je bijvoorbeeld 1.90 m lang bent, heb je nog mouwlengte 7. Hiermee wordt bedoeld dat de mouwen tussen de 70 en 79 centimeter lang zijn. 

T-shirt voor onder een overhemd

Naast extra lange overhemden kun je op Mouwlengte7.com ook T-shirts vinden voor langere mannen. Het is niet fijn om een te kort T-shirt te moeten dragen onder een overhemd. Lange T-shirts zijn aan de onderkant langer, zodat ze de hele dag in je broek zullen blijven zitten. Deze lange T-shirts zijn ook verkrijgbaar met een extra diepe v-hals. Hierdoor kun je het T-shirt perfect onder een overhemd dragen wanneer je de bovenste paar knoopjes open draagt. Wit is de meest geschikte kleur onder een overhemd, omdat het neutraal is, gemakkelijk te combineren valt en niet zal doorschijnen.