Greenfashionqueen
Image default
Bedrijven

Giveaway ideeën voor zakelijke evenementen

Giveaways zijn een geweldige manier om je merkbekendheid te geven en iets waardevols aan je klanten te geven. Ze kunnen worden gebruikt als incentive, beloning of promotieartikel. Je kunt ze iets functioneels geven, zoals notitieboekjes en pennen met je bedrijfslogo erop. Je kunt ze ook wearables geven, zoals een op maat gemaakt overhemd. Je kunt een shirt bedrukken Den Haag om shirts met je logo, slogan of andere teksten en afbeeldingen te laten maken. Dit hangt af van het soort evenement en je intenties.

Op maat bedrukte shirts

Op maat bedrukte T-shirts zijn een geweldige manier om je merk naar buiten te brengen en je evenement onvergetelijk te maken. Op maat bedrukte T-shirts zijn geweldig voor giveaways omdat ze kunnen worden bedrukt met je logo, ontwerp, slogan of boodschap. Je kunt zelfs een foto of afbeelding op het shirt plaatsen. Het hangt er helemaal vanaf wat je op je gepersonaliseerde shirt wilt plaatsen.

Paraplu’s

Paraplu’s zijn een geweldige weggever omdat ze bij elk weer nuttig zijn en kunnen worden aangepast met het logo en het kleurenschema van je merk. Ze kunnen ook dienen als promotieartikel en als cadeau. Naast dit alles zijn paraplu’s over het algemeen goedkoop in aanschaf, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor bedrijven met een beperkt budget.

Herbruikbare tassen

Een van de meest effectieve weggeef ideeën is om herbruikbare tassen aan te bieden. Herbruikbare tassen zijn geweldig voor het promoten van je merk en het is milieuvriendelijk. Een van de redenen waarom herbruikbare tassen zo populair zijn, is dat ze voor meerdere doeleinden kunnen worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt voor boodschappen of voor het opbergen van dagelijkse benodigdheden.

Notitieboekjes en pennen

Notebooks zijn een geweldige manier om je bedrijf te promoten en iets terug te geven aan je klanten. Mensen vinden het leuk om cadeaus te ontvangen, vooral als ze zijn gepersonaliseerd met hun naam of het logo van iets waar ze deel van uitmaken, zoals je bedrijf. Notebooks kunnen worden gebruikt voor zakelijk of persoonlijk gebruik. Je kunt dus reclame maken voor je merk en tegelijkertijd mensen iets geven dat ze elke dag kunnen gebruiken.

Handdesinfectiemiddelen

Handdesinfecterende middelen zijn een geweldige weggever voor elk bedrijfsevenement en een uitstekende manier om het merk, de boodschap en de waarden van je bedrijf te promoten. Handdesinfecterende middelen zijn een klein item dat elke dag kan worden gedragen. Je kunt er zelfs een sleutelhanger van maken, zodat je bezoekers hem in hun tas kunnen stoppen en dagelijks kunnen gebruiken. Mensen zullen ze altijd de hele dag gebruiken en zullen ze ook met zich meedragen. Dit is een gemakkelijke manier voor iemand om je merk te onthouden telkens wanneer ze het ontsmettingsmiddel zien.