Greenfashionqueen
Image default
Bedrijven

heb je nog geen stage kom bij louwmans

Als jij nog geen stage hebt kan je misschien voor louwmans stage lopen,want louwmans heeft veel verschillende soorten stages dat je kan doen. Je kan als elektricien stage lopen of op hun kantoor. Wanneer je op hun kantoor gaat stage lopen dan ga je meer op de computer dingen doen voor je stage. Veel mensen zeggen die daar stage hebben gelopen dat het heel leuk is om daar stage te lopen. De werknemers helpen je met iets als je hulp nodig hebt met je stage en opdrachten voor je school. De stages zijn heel informatief voor de leerlingen en voor de werknemers soms ook. Je kan jezelf nu opgeven om daar stage te lopen en op een gesprek te gaan.

Elektricien

Bij elektricien louwmans kan je veel dingen leren over stoppenkasten, groepenkasten, meterkasten en nog veel meer. Je kan ook zelf een stopcontact in elkaar zet en uit elkaar zet. Je gaat achter nog veel meer dingen komen op je stage hoe dingen werken. Elektricien louwmans wilt je graag helpen met je stage en wilt graag dat je daar stage gaat lopen als je dat wilt. De elektricien vindt dat de stage van leerlingen leuk maar ook informatief moet zijn, omdat zij willen dat de leerlingen veel dingen gaan leren maar het vak nog steeds wel leuk gaan vinden.

Stagetijden 

de stagetijden zijn de normale tijden voor je stage dat is dus van 9 tot en met 5. Het lijkt wel lang maar dat is het niet als je de stage wel leuk vind. Je gaat dus in die tijd echt veel dingen leren over verschillende onderdelen van het vak. Het heeft ook te maken wat je wilt doen voor stage. Een elektricien gaat bijvoorbeeld niet iets in de marketing doen