Greenfashionqueen
Image default
Dienstverlening

Hoe afgeleide pijn ontstaat

Veel mensen weten niet dat lichamelijke klachten vaak het gevolg zijn van een probleem in de bewegingsketen. Deze kan uit verschillende onderdelen bestaan, zoals botten, spieren, pezen en banden. Yules Masseert legt je graag uit wat afgeleide pijn is en waarom het belangrijk is om de hele bewegingsketen in kaart te brengen. Daarnaast geven wij ook massages om de klachten te verlichten!

Wat is afgeleide pijn?

Afgeleide pijn is pijn die voelbaar is op een plek in het lichaam, maar waarvan de oorsprong ergens anders ligt. Dit kan bijvoorbeeld komen door een verkeerde houding, overbelasting of een trauma. Wanneer we weten waar de pijn vandaan komt, kunnen we een effectieve behandeling toepassen. Yules Masseert kijkt altijd naar de hele bewegingsketen, zodat we de juiste diagnose kunnen stellen.

Door middel van massages kunnen we de pijn verlichten en eventuele blokkades in de spieren opheffen. Wanneer je last hebt van afgeleide pijn, is het dus belangrijk om contact met ons op te nemen. Yules Masseert staat graag voor je klaar!

Welke massages geven wij?

Yules Masseert geeft verschillende massages, afgestemd op jouw klachten. Zo hebben we onder andere:

  • Ontspanningsmassage
  • Deep tissue massage
  • Triggerpoint massage
  • Sports massage
  • Hotstone massage
  • Chronische pijn massage

Als je last hebt van afgeleide pijn, is een triggerpoint massage of deep tissue massage vaak de beste optie. Yules Masseert bespreekt graag met jou welke behandeling het meest geschikt is. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer wilt weten over afgeleide pijn! Wij helpen je graag verder.

Wat kost een massage?

Yules Masseert hanteert verschillende tarieven, afhankelijk van de duur en intensiteit van de massage. Een korte massage is al mogelijk vanaf € 35,-. Massages worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Kijk op onze website voor een overzicht van alle tarieven of neem contact met ons op. Yules Masseert is dé expert in het verlichten van afgeleide pijn. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis, waardoor we altijd de juiste behandeling voor jou kunnen toepassen.