Greenfashionqueen
Image default
Vervoer en transport

Houten pallets kopen en het belang van ISPM 15

De reden om houten pallets te kopen is het efficiënt en veilig kunnen opslaan van allerhande goederen. De voordelen van deze pallets zijn talrijk: ze kunnen hoge gewichten aan, zijn makkelijk te herstellen en kunnen aan het eind van hun levensloop gerecycled worden. Zo maakt u met de keuze om houten pallets te kopen ook een duurzame keuze. Bij het in Eindhoven gevestigde Rotom Nederland bent u niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van pallets; ook kunt u er andere logistieke producten zoals een rolcontainer kopen of gebruikmaken van diverse logistieke services.

De wereldwijd geldende ISPM 15 maatregelen

Gaat u een rolcontainer kopen met een houten onderstel of schaft u pallets aan van dit materiaal? Dan krijgt u te maken met de wereldstandaard Fytosanitaire Maatregelen Houten Verpakkingen, oftewel ISPM 15. Het handhaven van deze maatregelen voorkomt de verspreiding van levend ongedierte door het transport van houten verpakkingen. Dit betekent dat het hout op een specifieke manier bewerkt moet worden en van de ISMP 15 markering moet zijn voorzien.

Hygiëne en duurzaamheid

Gaat u een rolcontainer kopen of huren, of houten pallets kopen of huren bij Rotom Nederland? Dan kunt u erop rekenen dat alle houten logistieke producten volgens de ISPM 15 norm worden behandeld. Zo zijn de producten dus geschikt voor export naar alle werelddelen. Bovendien staat bij dit bedrijf duurzame productie centraal. Om die reden worden tevens onderhouds- en reparatieservices geboden en kunt u gebruikmaken van packaging recovery en pooling oplossingen. 

Expert in duurzame supply chain oplossingen

Het Eindhovense bedrijf mag zich een specialist in de levering van interne transportmiddelen, ladingdragers, mobiele opslagsystemen en hulpmiddelen voor magazijn of winkel noemen. De expert faciliteert bedrijven inmiddels alweer ruim dertig jaar en weet ook uw bedrijf duurzame supply chain oplossingen te bieden. De specialist weet wat er speelt en hoe deze u binnen uw budget maximaal van dienst kan zijn.

Gerelateerde artikelen

Profiteer van professionele koeriersdiensten van dit bedrijf uit regio Utrecht