Posts Categorized: Internet marketing

Betere vindbaarheid met seo specialist in den haag

Nog nooit gehoord van de seo specialist in den haag? Dat is erg zonde, wij bieden een hoop mogelijkheden voor jou als bedrijf. Wanneer je nog nooit van ons gehoord hebt, vraag je je vast af wat wij voor jou kunnen betekenen. Wat wij voor jou kunnen doen is het vergroten van de zoekmachineoptimalisatie van… Read more »

Waarom geeft een hoog IQ-niveau geen garantie op succes?

marketing book In zijn bestseller Geniuses and Outsiders stelt journalist Malcolm Gladwell vraagtekens bij het populaire idee van het belang van een hoog IQ voor succes in het leven. Hij beschrijft een grootschalig experiment dat in de jaren twintig is begonnen. Professor in de psychologie van de twintigste eeuw aan de Stanford University Lewis Terman… Read more »

Een illustratie die stilletjes een grote designtrend werd

webdesign brugge Situaties waarin illustratie geschikter is dan foto- of video-inhoud, evenals grafische mogelijkheden die moeten worden gebruikt. Al enkele jaren op rij worden illustraties als trend herkend. Dit jaar (je zult het binnenkort zien) zullen de prognoses niet veel verschillen van die van vorig jaar – illustraties zullen weer bovenaan staan. Waarom is er… Read more »