Greenfashionqueen
Image default
Verbouwen

Isolatieplaten op maat maken met een polystyreensnijder

Met behulp van een polystyreensnijder kun je isolatieplaten in een handomdraai op maat snijden. Dit type snijder kan zoals de naam al doet vermoeden door polystyreen heen snijden, maar is ook geschikt om materialen als tempex en schuimplaat mee op maat te maken. De snijder werkt met behulp van gloeidraad en vervangbare messen. Als het mes bot is geworden, hoef je dus niet de complete polystyreensnijder te vervangen, maar kun je gewoon reservemessen voor de snijder bestellen. Dat is voordelig voor jouw portemonnee én beter voor het milieu. Wil je graag een polystyreensnijder en/of reservemessen kopen? Bekijk dan eens het ruime assortiment van AfbouwOnline. In deze webshop slaag je voor allerlei afbouwmaterialen en gereedschappen.

Ook voor afdekplastic ga je naar deze expert

Heb je ook andere materialen nodig voor je schilder-, stuc- of isolatieklus? Ook dan zit je bij AfbouwOnline goed. De webshop verkoopt bijvoorbeeld ook verschillende soorten afdekplastic van uitstekende kwaliteit. Je hebt daarbij de keuze uit zelfklevende afdekmaterialen en afdekplastic dat je nog met afplaktape vast moet plakken. Hierdoor is er zeker een optie die perfect is voor jouw klus en kun je de wanden, vloeren en meubels in de ruimte optimaal beschermen tegen verfspatten, stof en eventuele beschadigingen. Om het je nog gemakkelijker te maken bij het aanbrengen van afdekplastic, verkoopt de webshop ook diverse afplakapparaten. Zo neem je al je afplakmateriaal in een handomdraai mee en kun je de tapes bovendien makkelijk op maat knippen of snijden.

Vind eenvoudig geschikt materiaal en gereedschap

Of je nu afdekplastic wilt bestellen of een nieuwe polystyreensnijder nodig hebt – in de webshop van AfbouwOnline vind je zeker wat je zoekt. Het uitgebreide assortiment is onderverdeeld in diverse overzichtelijke categorieën. Hierdoor vind je snel wat je zoekt. Wil je nog sneller het juiste gereedschap of de juiste materialen vinden? Maak dan gebruik van de handige zoekfunctie op de site.