Greenfashionqueen
Image default
Dienstverlening

Kwaliteitsvolle lessen met slimme ICT-oplossingen voor in het onderwijs

De constante technologische evolutie zorgt ervoor dat er in verschillende sectoren heel wat veranderd. Om die snelle evolutie bij te houden, is het soms handig om een beroep te doen op een ervaren ICT-adviesbureau. Als u op zoek bent naar eentje in de buurt van Apeldoorn, Utrecht en/of Zaandam, dan kunt u de experten van de Oaktree Group inschakelen. Dat bedrijf werkt voor organisaties uit verschillende sectoren, waaronder de overheidssector, de logistiek- en warehousingbranche, de zakelijke dienstverlening, de onderwijssector, enzovoort. Met de specifieke ICT-oplossingen voor in het onderwijs en de managed services kan de Oaktree Group u zeker verder helpen.

Leer meer over de ICT-oplossingen om uw bedrijf of school vooruit te helpen

U wilt ongetwijfeld kwaliteitsvol onderwijs aanbieden. Ook de Oaktree Group vindt kwaliteitsvol onderwijs belangrijk. Daarom wil het ICT-adviesbureau u verder helpen met zijn ICT-oplossingen voor in het onderwijs. De Oaktree Group zal namelijk een ICT-infrastructuur op maat van uw school op poten zetten. Eén van de voordelen van die infrastructuur is dat uw school beschermd is tegen hackers en virusaanvallen. De Oaktree Group voorziet namelijk een uitmuntende security. En met de Unified Communications-service krijgt u op cloud gebaseerde telefonie-oplossingen. Als u een bedrijf heeft in een andere sector, dan kunt u gebruikmaken van de managed services. Kiezen voor die dienst, is kiezen voor een soort van ICT-abonnement. U zal dan maandelijks een vast, maar betaalbaar bedrag betalen. In de plaats krijgt u onder andere 24/7 support als u dat wenst, uitstekend werkende hardware en software en de specialisten van de Oaktree Group monitoren uw netwerk nauwgezet om eventuele verdachte activiteiten op te sporen.

Contacteer de experten van dit ervaren ICT-adviesbureau

Wenst u meer informatie over de ICT-oplossingen in het onderwijs of wilt u meer details verkrijgen over de managed services die de Oaktree Group aanbiedt? Contacteer de experten van deze organisatie dan vandaag nog. De contactgegevens kunt u terugvinden op de website van het bedrijf.