Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw voorraad aan draadstangen en overige ijzerwaren beheren door deze specialist

Bent u werkzaam als handelaar in ijzerwaren en kunt u wel wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld met het beheer van uw voorraad, het opzetten van een label of bij het aanbieden van maatwerkproducten? Laat u dan ontzorgen door een totaalleverancier als Kobout. Dit familiebedrijf werd opgericht in 1979 en heeft al vele klanten met een handelsorganisatie met groot succes mogen assisteren. Dit succes wordt onder andere gerealiseerd door ervaren en gekwalificeerde medewerkers, uitstekend nachttransport en een magazijn van 13.300 m² waar het assortiment van onder andere draadstangen, bouten en moeren gehuisvest is!

De redenen om voor deze totaalleverancier te kiezen op een rij

De voornaamste reden om Kobout in te schakelen is omdat de deskundige medewerkers u op alle vlakken kunnen assisteren bij uw handelsonderneming. Denk aan de marketing van uw producten, de levering van uw artikelen, maar ook het op maat ontwerpen van uw verpakkingen. Zo biedt u uw klanten ook een gespecificeerd product aan. Bovendien biedt deze totaalleverancier u de volgende voordelen:

  • De medewerkers bezitten specifieke kennis over het assortiment van ruim 25.000 artikelen, waaronder draadstangen, bouten en moeren, waardoor zij u altijd gericht kunnen adviseren;
  • Uw artikelen worden vóór 08.00 uur geleverd binnen de Benelux, waardoor u uw klant diezelfde dag nog kunt bedienen met de gewenste producten;
  • Het bedrijf werkt volgens de ISO 9001- en ISO 14001-kwaliteitsnormen en de Arbeidsomstandighedenwet. Zo weet u zeker dat de diensten met de grootste zorg uitgevoerd worden.

Neem direct contact op voor meer informatie over de diensten

Alle producten die u nodig heeft voor uw ijzerwarenvakhandel, bestelt u eenvoudig in de webshop van het bedrijf of via EDI. In het laatste geval wordt uw systeem automatisch bijgewerkt, waardoor u altijd op de hoogte bent van uw actuele voorraad. Bekijk direct het assortiment aan draadstangen, bouten en moeren op de website of laat u informeren over de overige mogelijkheden voor uw onderneming.