Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Logistieke oplossingen op maat bij dit fulfilment center in Nederland

Heb je een B2B of B2C bedrijf en ben je op zoek naar logistieke oplossingen? Zoek je bijvoorbeeld een goede opslagruimte voor jouw goederen of heb je hulp nodig bij het transport? Dan is het aan te raden om hiervoor een fulfilment professional in te schakelen. Zo kun je het logistieke proces van jouw bedrijf volledig of gedeeltelijk uitbesteden en heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Zo kun jij je focussen op de core business van je bedrijf en een optimale groei realiseren. Maar aan wie kun je de logistiek nu het best uitbesteden? Aan Mondial Logistics natuurlijk! Dit bedrijf is gevestigd in Zaandam en is al jarenlang hét fulfilment center in Nederland. Ze bieden logistieke oplossingen op maat aan verschillende bedrijven.

Voor welke logistieke diensten kies jij?

Bij Mondial Logistics bieden ze verschillende fulfilment mogelijkheden aan om het logistieke proces binnen jouw bedrijf soepel te laten verlopen. Zo hebben ze een ruime opslagfaciliteit met 33 loadingdocks en 20.000 legbord- en palletlocaties. Hier zorgen ze voor de correcte inslag en opslag van goederen. Daarnaast hebben ze ook alle apparatuur in huis voor bijvoorbeeld het orderpicken en in het orde maken van de verzending. Ook bieden ze verschillende Value Added Services aan. Denk hierbij aan productfotografie, branded packaging en het personaliseren van orders. Dit maakt jouw producten extra bijzonder, wat zeker ook door jouw klanten gewaardeerd wordt. Bij dit fulfilment center in Nederland is het allemaal mogelijk.

Neem contact op bij vragen

Weet jij al welke diensten je wilt afnemen bij dit fulfilment center in Nederland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over de kosten. Vraag je je af welke diensten en oplossingen het meest passend zijn voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met de professionals van Mondial Logistics. Zij geven graag persoonlijk advies en vertellen je meer over de mogelijkheden. Je vindt hun contactgegevens op de website.