Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Magische werking van het integratieplatform

Een integratieplatform, een API platform: u heeft het nodig om uw bedrijf een succesvolle digitale toekomst te geven. Is dat een overdrijving? Nee, zeker niet. Dat de toekomst onzeker is en blijft klopt, maar het proces van digitalisering zet zich voorlopig op alle fronten van de samenleving voort. Met een API platform wordt u onderdeel van de toekomst (let op: het ‘nieuwe heden’) en heeft u in het heden meer dan een streep voor op uw concurrent. Een integratieplatform is eigenlijk niet meer dan een overkoepelend orgaan dat individuele applicaties beter helpt samenwerken. U kunt het ongeveer vergelijken met het menselijk skelet: zonder skelet is het menselijk lichaam slechts een zak blubber. Met het skelet is alles mogelijk.

Waarom een integratieplatform gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom u van een API platform gebruik zou moeten maken, zeker een platform van een vooraanstaande partij als Datacon in Tilburg. Dit integratieplatform zorgt namelijk voor de snelste, bewezen effectieve manier voor het bundelen van afzonderlijke applicaties. Het netwerk dat op die manier gecreëerd wordt, lijkt wel iets op Cerebro uit het X-men universum, waarbij professor Charles Xavier toegang heeft tot zo’n beetje alle zielen en gedachten van mensen ter wereld. Het API platform is net zo’n superkracht, die u helpt uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dankzij API autorisatie kan u iedereen die u wilt toegang tot uw centrale netwerk geven, door middel van de zogenaamde ‘Service Level Agreement’.

Hoe u krachten kunt bundelen

Het is mogelijk de krachten van uw netwerk te bundelen met die van uw klanten. Zo kunt u uw klant deel laten uitmaken van het netwerk en toegang geven tot het integratieplatform. U kunt het API platform delen met bijvoorbeeld webshops, outlets of bijvoorbeeld met distributeurs. Met de juiste licenties kunt u data effectief verspreiden. Ook maakt u bij de bovenstaande expert aanspraak op inbegrepen Management setup en beheer van het platform.