Greenfashionqueen
Image default
Mode en Kleding

Met handgemaakte lederwaren geeft u een origineel en persoonlijk cadeau

Handgemaakte lederwaren vormen een perfect geschenk voor personen aan wie u uw waardering wilt laten blijken. De producten zijn met aandacht door een professional in het ambacht vervaardigd en worden door de ontvanger dan ook veel meer gewaardeerd dan een standaard massaproduct. Bovendien geschiedt de handgemaakte vervaardiging van producten doorgaans aanzienlijk milieuvriendelijker en haalt u niet zomaar een product in huis, maar een product waaruit de passie en de creativiteit van de maker blijken. Voor kwalitatief hoogwaardige handgemaakte lederwaren bent u bij Liam’s Lederwaren aan het juiste adres.

Een uniek product dat met zorg is vervaardigd

Niet alleen kunt u er bij deze specialist op rekenen dat het cadeau dat u aanschaf met aandacht en zorg is vervaardigd; ook kunt u het betreffende artikel laten personaliseren. Dit kunt u tijdens een online bestelling aangeven in het opmerkingenveld. Door het personaliseren laat u aan de ontvanger zien dat u de moeite heeft genomen om hem of haar op een originele manier te verrassen. Omdat elk product -kantoorartikelen, gitaarbanden, tassen en meer- met de hand wordt gemaakt, is ook elk product uniek.

Plantaardig gelooid leer van hoogwaardige kwaliteit

Handgemaakte lederwaren worden door Liams’ Lederwaren reeds sinds 1984 geproduceerd. Het leer dat wordt gebruikt, wordt enkel plantaardig gelooid. Er komen dus geen chemische stoffen vrij die een negatieve impact op het milieu en mogelijk uw huid hebben. Bovendien gebruikt de specialist het liefst restleer: leer dat door de mode-industrie niet meer wordt gebruikt, maar van hoogwaardige kwaliteit is. Er worden dus geen dieren enkel ten behoeve van de vervaardiging van deze producten gedood.

Webshop met het complete overzicht

In de webshop vindt u het complete overzicht van artikelen: tassen en aktetassen, gitaar-, bas-, ukelele- en banjobanden, kantoorartikelen als pennenbakjes, briefopeners, muismatten en bureauleggers, maar ook cadeauartikelen zoals toilettassen, onderzetters en portemonnees. Zowel heren als dames zullen verrast zijn wanneer ze een van de handgemaakte lederwaren van deze specialist ontvangen.