Posts Categorized: Mode en Kleding

Is slapen met sokken aan slecht voor je?

Slaap is een essentieel onderdeel in je leven. Je brengt namelijk zo’n 30% van je leven slapend door. Daarnaast is voldoende goede slaap erg belangrijk voor een normale hersen- en lichaamsfunctie. Je kunt er daarom ook maar beter voor zorgen dat je zo comfortabel mogelijk kan slapen.  De vraag die we in dit artikel behandelen… Read more »

Kinderfietstassen kopen: voordelen & aandachtspunten

Heeft je dochter of zoon voor het eerst een eigen fiets? Of gaat je kind binnenkort, omdat het fietsen goed gaat, zelfstandig op de fiets naar school of naar de sportclub? Dan is het kopen van een fietstas voor hem of haar iets om te overwegen. Een kinderfietstas heeft namelijk meerdere voordelen. Hieronder lees je… Read more »

Geef je zomergarderobe meer pit met Havaianas

Geef je zomergarderobe meer pit met de hulp van Havaianas. Deze teenslippers zijn iconisch geworden omdat ze verkrijgbaar zijn in een grote verscheidenheid aan kleuren, stijlen en thema’s. Met deze schoenenlijn kun je de relaxte houding van de zomer het hele jaar door vastleggen met een van hun bepalende kenmerken, een getextureerd voetbed met een… Read more »

Tips voor het kiezen van de juiste accessoires bij je outfit!

Het dragen van accessoires kan een outfit een compleet andere look geven. Hoewel we graag veel kleding hebben, is dit dus niet eens noodzakelijk aangezien je met accessoires talloze combinaties kunt maken. De juiste accessoires maken een outfit compleet en geeft je look net even dat beetje extra dat het nodig heeft. Het is daarom… Read more »

De beste versie van jezelf met de stylist in Den Haag

Als je de beste versie van jezelf wil worden kan je het beste de hulp inschakelen van de moderne stylist in Den Haag, die zorgt er namelijk voor dat jij helemaal lekker in je vel zit door middel van de kleding die je draagt. Je hebt vast wel eens van de uitspraak gehoord, dat kleding… Read more »

Begin op tijd met het kopen van babykleertjes

Babykleertjes kopen is misschien wel de allerleukste voorbereiding voor de zwangerschap. Je kunt alvast uitzoeken wat voor babykleertjes jouw toekomstige baby gaat dragen. Wanneer je al weet of je een jongen of een meisje krijgt is het gemakkelijker om kleertjes voor jouw baby te kopen, aangezien je dan al weet wat voor kleuren babykleertjes je… Read more »