Greenfashionqueen
Image default
Bedrijven

Modetrends

Tegenwoordig zijn er elk seizoen weer een heleboel modetrends. Denk bijvoorbeeld aan de flarebroek of aan de handtassen. Ook designermerken zijn steeds populairder aan het worden, denk hier aan bijvoorbeeld Chanel of black bananas. Veel mensen hebben de behoefte om heel erg veel geld te betalen aan een tasje of aan een sweater. De prijzen worden hierin ook steeds duurder omdat deze producten een imago afgeven. Als je deze producten hebt, dan ben je zogenaamd rijk of stoer. Hier hebben vele jongeren erg veel moeite mee. Veel jongeren hebben namelijk niet het geld om deze producten te kopen, hierdoor vallen ze buiten de groep. Dit is natuurlijk helemaal niet goed, iedereen moet dragen wat hij of zij leuk vindt. Het gaat niet over hoe duur het product was.

Black bananas

Black bananas zijn een erg comfortabele modetrend met super leuke hoodies en comfortabele sweats. Als je van de wat meer casual stijlen houdt, dan is black bananas hét merk voor jou!

Hoe kan je meegaan met de trends?

Er zijn dus een heleboel trends in de mode, nu op dit moment zijn de volgende trends helemaal hip. De eerste trend zijn de patronen, hoe meer patronen hoe beter. Je wordt hierdoor een echte Eyecatcher. Ook zijn de joggingspakken een echte trend, veel mensen hebben met de corona natuurlijk thuisgezeten, hierdoor hebben veel mensen nu ook de behoefte om de joggingspakken buitenhuis te dragen. Het woord ‘oversized’ is het woord van 2021, alles moet groot zijn. Als je normaal maat S hebt, dan pak je nu maat L. Veel vrouwen zijn gek op deze trend, dit komt omdat ze zich niet fijn voelen in de strakke jurkjes.

Discotheek

Ook zijn er een heleboel trends te zien in de discotheek. Ik voorbeeld hiervan zijn de doorschijnende laagjes. Vrouwen vinden het leuk om een BH te dragen en hierover een doorschijnend blouseje. Dit heeft een mooi maar ook een verleidelijk effect. Een echte trend dus in de discotheek!

https://konceptstore.nl/collections/black-bananas