Greenfashionqueen
Image default
Management

MSC international management

Toekomst u behoort tot een wereldwijde gemeenschap van innovatieve leiders

MSc International Management is een opwindend eenjarig voltijdsprogramma, dat studenten met een zakelijke achtergrond uitrust met geavanceerde wereldwijde leiderschapsvaardigheden om hun carrière in het bedrijfsleven in een technologiegedreven wereld te versnellen.

 

De master biedt een echt mondiale ervaring en biedt internationale mogelijkheden*, waaronder Leadership in Action – een internationale consultingervaring – en een tweedaagse Europese Immersiereis waarbij technologie en innovatie in een hoofdstad worden verkend, en optionele uitwisselingsmogelijkheden.

 

We zijn er trots op dat we deel uitmaken van het Global MiM Network, een internationaal uitwisselingsprogramma* tussen vier toonaangevende business schools. Dit geeft je de mogelijkheid om maximaal één semester aan een andere business school te studeren als onderdeel van het MSc International Management-programma, wat een verbeterde, authentieke wereldwijde studie-ervaring oplevert.

 

Inhoud van het programma

Het onderscheidende, bedrijfsgerichte leerprogramma van de MSc International Management-opleiding omvat theorie en de toepassing daarvan op de echte wereld via praktische casestudy’s en praktijkgerichte taken waarbij bedrijven en andere externe instellingen betrokken zijn.

 

Structuur van het programma

Online voorstudiemodules

Voordat het programma begint, wordt van u verwacht dat u een aantal online pre-studiemodules doorloopt via The Hub, de virtuele leeromgeving van de Imperial College Business School.

 

Deze modules zijn beschikbaar voor studenten die vanaf juli een toelatingsaanbod hebben aanvaard, en zijn ontworpen om u een basiskennis te geven van de gebieden die tijdens het academiejaar in het programma aan bod zullen komen.

 

Modules

De managementkernmodules, die in het najaar van start gaan en in het voorjaar worden voortgezet, geven je een solide basis van praktische kennis op elk vakgebied.

 

De module Leadership in Action loopt het hele jaar door en is bedoeld om internationale advieservaring op te doen en bij te dragen aan de ontwikkeling van je leiderschapspotentieel door probleemoplossingstechnieken toe te passen op complexe en uitdagende bedrijfsproblemen.

 

Keuzevakken

Tijdens de lente- en zomervakantie kiest u een equivalent van zeven modules uit een reeks keuzevakken, waaronder enkele keuzevakken die worden gedeeld met andere master- en MBA-programma’s aan de Imperial College Business School.

 

Leiderschap in actie

De module Leadership in Action loopt het hele jaar door en stelt u in staat internationale consultingervaring op te doen.

 

De focus van de module ligt op het ontwikkelen van uw leiderschapspotentieel, door het beheren van een echt design thinking consulting project van de start tot de voltooiing in een wereldwijde context. Op basis van de kennis en vaardigheden die je tijdens het programma hebt opgedaan, pas je probleemoplossingstechnieken toe op een complex en uitdagend zakelijk probleem en pas je het geleerde toe door een product of dienst te ontwikkelen.

Onderhevig aan Covid-19 reisbeperkingen

 

Europese Immersie*

De Europese Immersie geeft u de kans om uit de eerste hand de dynamiek van het bedrijfsleven in een ander land te ervaren. De tweedaagse reis zal bestaan uit een aantal bezoeken aan technologie- en innovatiebedrijven, en een netwerkevenement. Eerder reisden studenten naar Berlijn en Lissabon voor hun Europese Immersie.

 

Kernmodules

Je volgt kernmodules op belangrijke gebieden om voort te bouwen op eerdere ervaring en introduceert nieuwe en uitdagende disciplines om je voor te bereiden op succes in de industrie.

 

Studeren

Het leven op de school

Op onze South Kensington-campus bevindt u zich in een van de meest aantrekkelijke en cultureel levendige gebieden van Londen. Waar je ook gepassioneerd over bent, er is hier een kans voor jou.

 

Schouder aanzicht van lachende student

Toelatingen

Ontdek onze toelatingsprocedure voor de MSc International Management, inclusief toelatingseisen, hoe je je kunt aanmelden en de belangrijkste data en deadlines.

 

 


 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/