Greenfashionqueen
Image default
Zorg

Ontdek de werkschoenen van deze medische klompenwinkel

Werken in de zorg is fysiek erg zwaar. Je maakt lange dagen en bent continu aan het lopen. Omdat medische schoenen aan bepaalde veiligheidseisen moeten voldoen, is het lastig om aan goede schoenen te komen. Pijnlijke voeten na een lange werkdag zijn daarom helaas geen uitzondering. Gelukkig heeft medische klompenwinkel Watts Footwear in Oisterwijk, vlak bij Tilburg, hiervoor dé oplossing ontwikkeld. Dit bedrijf heeft antibacteriële werkschoenen ontworpen die niet alleen veilig zijn om te gebruiken voor je werk, maar ook heerlijk lopen. Laat je verrassen door het kleurrijke assortiment!

Nooit meer pijnlijke voeten na een lange werkdag

Deze medische klompenwinkel heeft speciaal schoenen voor zorgmedewerkers ontwikkeld. De schoenen hebben een slimme technologie met antibacteriële werking. Ze zijn namelijk geïnjecteerd met Microban-additieven, waardoor bacteriën binnen vijf uur worden gedood. Je hoeft hierdoor je schoenen niet langer op hoge temperatuur te wassen; je stopt ze namelijk in de wasmachine waar ze op een temperatuur van 40 graden net zo schoon worden. De schoenen zijn daarnaast antislip en antistatisch en zijn gebaseerd op de drukpunten op de voet, zodat ze heerlijk lopen en je ze veilig kunt dragen op de werkvloer. Zo ervaar je optimaal comfort. Naast dat de schoen praktisch, hygiënisch en veilig is, zijn ze ook nog eens een ontzettend vrolijke toevoeging aan je werkkleding. Ze zijn namelijk uitgevoerd in allerlei vrolijke kleuren: daar word je gegarandeerd blij van!

Wil je meer weten over de medische klompen van dit bedrijf?

Heb je wel oren naar het comfort van de schoenen van deze medische klompenwinkel? Neem dan contact op met het bedrijf voor jouw bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen op de locatie in Oisterwijk om proef te lopen, zodat je zelf de werking van deze schoenen kunt ervaren. Voor een grote bestelling voor jouw personeel of collega’s vraag je daarnaast eenvoudig een offerte aan.

https://www.wattsfootwear.nl/site/home