Greenfashionqueen
Image default
Dienstverlening

Slotenmaker in nood bellen

Het gaat weleens mis wanneer mensen in nood een slotenmaker bellen omdat ze in hun haast niet goed nadenken en makkelijk beïnvloedbaar zijn. Helaas zijn er slotenmakers die hier misbruik van maken door veel te veel geld in rekening te brengen. Het is zo erg dat deze wanpraktijken zelfs op televisie en in het nieuws zijn geweest.

Voorkom dat je slachtoffer wordt

Je kunt wel voorkomen door even rustig adem te halen en rustig worden. Als je buitengesloten bent wil je zo snel mogelijk naar binnen en je wil de eerste beste slotenmaker Den Haag bellen maar doe dit niet. Zo op je telefoon naar slotenmakers in de buurt en lees meteen de recensies die erbij staan. Bij Google kunnen mensen hun ervaringen delen en zo zie je meteen over er negatieve dingen zijn over de slotenmaker die je wil bellen. Als er negatieve ervaringen bijstaan weet je gelijk dat je die moet overslaan.

Stel vragen

Wanneer je de slotenmaker Den Haag belt geeft nooit meteen je adres op en vraag eerst wat het gaat kosten. Vraag hierbij duidelijk dat je de prijs van alle kosten wil weten inclusief voorrijkosten. Vraag ook welke opties je hebt om te betalen voor de diensten van de slotenmaker. Als je niet achteraf kunt betalen met factuur is het tijd om op te hangen en een andere slotenmaker te bellen.