Greenfashionqueen
Image default
Rechten

Uw juiste partner voor een interim advocaat mededingingsrecht

C-law uit Amsterdam is uw juiste partner wanneer u een interim advocaat mededingingsrecht zoekt. Door jarenlange ervaring en een internationaal netwerk heeft dit advocatenkantoor de juiste specialistische kennis in huis om u bij te staan. De interim advocaat mededingingsrecht helpt u bij elk consumentrechtelijk vraagstuk waarin toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) een rol speelt. Het advocatenkantoor biedt zijn diensten in-house en op afstand aan. Met name ondernemingen, andere advocatenkantoren, instellingen, organisaties en overheden schakelen een interim advocaat mededingingsrecht van dit kantoor in. Het klantenbestand is verdeeld over veel verschillende sectoren: van agri (food) en health tot aan technologie en innovatie.

Hulp bij het mededingingsrecht

De interim advocaat mededingingsrecht werkt met name aan zaken die te maken hebben met marktverdeling en misbruik van machtsposities. Om dit te illustreren, het volgende voorbeeld: de concurrentie benadeelt u door middel van kartelvorming. Hier kunt u een claim tegen indienen en is de interim advocaat mededingingsrecht er om u te ondersteunen. Het Amsterdamse advocatenkantoor, dat zowel bestuursrechtelijk als civielrechtelijk procedeert, is actief in domeinen van verschillende toezichthouders. Denk aan de ACM, de Europese commissie, de Nederlandse zorgautoriteit (NZa), de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA).

Ideale aanvulling op andere advocatenkantoren

C-law wordt gezien als hét niche advocatenkantoor. Niet voor niets zien klanten de praktijk als ideale aanvulling op andere advocatenkantoren. Behalve het mededingingsrecht, is het kantoor ook gespecialiseerd in compliance en consumentenzaken. Binnen het kantoor loopt meer dan twintig jaar ervaring rond. Die ervaring is opgedaan in de internationale advocatuur en als toezichthouder in het bedrijfsleven. Hierdoor is er ook een breed netwerk aan topspecialisten uit binnen- en buitenland ontstaan. De klanten bevinden zich in sectoren zoals agri (food) en health, industrie en retail, technologie en innovatie en transport en logistiek. Regelmatig zijn het corporates die de specialistische kennis van het kantoor inschakelen.