Greenfashionqueen
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw opgelopen letselschade claimen bij de tegenpartij

Letselschade claimen betekent het verhalen van schade op de tegenpartij. Bent u of uw naaste slachtoffer geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout? Was er in dit geval sprake van een schuldige tegenpartij? Dan kunt u de opgelopen schade claimen bij deze partij. Door het indienen van een schadeclaim ontvangt u de schadevergoeding waar u recht op heeft. Als gevolg van een ongeval kunnen er verschillende kosten zijn waarmee u te maken krijgt. Denk hierbij aan verlies aan inkomsten, medische kosten, juridische kosten en kosten voor hulp in de huishouding. Met behulp van de letselschadespecialisten van Letselschade-Claim kunt u deze kosten verhalen op de tegenpartij.

Erkenning, ruimte en rust voor slachtoffers

De taak van een bedrijf als Letselschade-Claim is om de belangen te behartigen van slachtoffers van letselschade. Wat zij vooral belangrijk vinden is erkenning voor de slachtoffers en het behalen van een maximale schadevergoeding. Daarnaast geven ze hun cliënten ook voldoende rust, ruimte en aandacht tijdens het proces van letselschade claimen. Ze nemen uw zorgen zo uithanden, zodat u zich kunt focussen op uw herstel.

Laat de opgelopen kosten berekenen via de claim calculator

Wanneer u vooraf uw letselschade wilt berekenen om een inschatting te kunnen maken, kunt u dit laten doen door Letselschade-Claim. Op hun website vindt u een zogeheten claim calculator. Wanneer u in het online formulier alle gegevens invult en deze verstuurt, krijgt u binnen 24 uur de uitslag. Wat u zoal dient door te geven is het soort ongeval, het opgelopen letsel en de kosten die u als gevolg hiervan heeft moeten maken. Op basis van deze informatie worden de opgelopen schade en de bijkomende kosten berekend. 

Neem contact op en stel uw vragen

Wilt u een afspraak maken met de specialisten van dit bedrijf? Of heeft u nog vragen over het claimen van letselschade? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de professionals van dit bedrijf. U vindt de contactgegevens op hun website.