Greenfashionqueen
Image default
Bedrijven

Verbazingwekkende voordelen van LED-verlichting in kantoren en werkplekken

LED-verlichtingsproducten staan ​​bekend om hun prestaties, energie-efficiëntie en besparingen op de lange termijn. De voordelen van LED verlichting op kantoor of werkplekken beperken zich daar echter niet toe. Het is bewezen dat het installeren van hoogwaardige LED-verlichting een gezonde werkomgeving creëert en de productiviteit van medewerkers verhoogt. Een recent onderzoek heeft uitgewezen dat LED-verlichting melatonine onderdrukt, wat leidt tot een beter beheer van circadiane ritmes in het menselijk lichaam. Dit vermindert direct het risico op slaapstoornissen zoals slapeloosheid en slaaptekort. Hoewel dit een groot gezondheidsvoordeel is dat wordt gegenereerd door led-verlichting, zijn er nog vele andere die de vraag in commerciële instellingen opdrijven. Bekijk deze geweldige voordelen van LED-verlichting voor uw kantoren.

LED-verlichting verbetert de kantoor productiviteit

De juiste verlichting is cruciaal voor de productiviteit op de werkplek en beïnvloedt vaak de perceptie, stemming en prestaties van werknemers. Studies hebben aangetoond dat harde en ontoereikende verlichting de dagelijkse productiviteit verlaagt. Door te kiezen voor LED licht dat natuurlijk licht nabootst en een hogere CRI heeft, verbeteren bedrijfseigenaren over de hele wereld de productiviteit van werknemers en creëren ze de perfecte werkomgeving. Dit is waarschijnlijk het grootste voordeel van het gebruik van LED-verlichting in kantoren.

LED-verlichting produceert minder warmte

In tegenstelling tot gloeilampen hebben LED-lampen een lage bedrijfstemperatuur en genereren ze daarom niet veel warmte zoals hun tegenhangers. De warmte van verlichtingsunits komt samen om de temperatuur in de kantoorruimte te beïnvloeden. Traditionele verlichting, vanwege hun warmte genererende aard, dwingt de airconditioners vaak om harder te werken, waardoor ze meer energie verbruiken. LED-verlichtingsproducten controleren dergelijke verspilling en verlagen ook de energierekening.

LED-verlichting betekent geen bugs

Het is een algemeen bekend feit dat u niet hoeft te worstelen met insecten en insecten als u LED-verlichting in uw huis of kantoor gebruikt. Dit komt omdat LED-verlichtingsproducten heel weinig warmte afgeven van hun lichtbron, waardoor ze minder aantrekkelijk zijn voor motten en insecten. Oude gloeilampen daarentegen zijn insecten magneten vanwege de warmte en UV-stralen die ze afgeven. Dit is de reden waarom kantoormanagers kiezen voor moderne LED-verlichting in plaats van oude traditionele verlichtingsproducten.