Greenfashionqueen
Image default
Bedrijven

Verlies gewicht zonder een operatie!

Wanneer je moeite hebt met kilo’s kwijt te raken, zelfs al beweeg je veel, is het logisch om aan iets anders te gaan denken. Vaak gaan mensen op zoek naar operaties, zoals bijvoorbeeld plastische chirurgie of een maagverkleining. Iets wat ook aan bod komt, is een maagband. Helaas zijn operaties niet zonder gevaren. Vaak gebeurt het onder algemene verdoving en kunnen ongewenste complicaties de kop op steken. Daarom is een virtuele maagband geen slecht idee, aangezien men vaak goede ervaringen heeft.

Wat is een virtuele maagband?

Een virtuele maagband is een maagband die niet fysiek aanwezig is, maar die door middel van hypnose in je brein wordt aangebracht. Hiervoor moet je zelf niet per se naar een hypnotiseur, want je kan de sessies virtueel online volgen. Het idee is dat je mentaal het gevoel hebt dat er effectief een maagband zit waardoor mentaal het idee hebt dat je sneller genoeg gegeten hebt. Hierdoor ga je automatisch minder eten. Wanneer je daarbij let op wat je eet, verlies je die extra kilo’s in no-time!

Virtuele maagband ervaringen         

Op het eerste zicht lijkt het een speciale manier van gewicht verliezen die misschien niet echt werkt. Het is echter een zeer effectieve methode en Virtuele maagband ervaringen zijn echter wel vaak positief.

 

Wat zijn de voordelen?

Eer zijn veel voordelen verbonden aan een virtuele maagband. Ten eerste moet je geen operatie ondergaan, waardoor je jezelf heel wat kosten en onaangename ervaringen bespaard. Er is dus geen kans op risico’s die er wel zijn bij een hele resem aan operaties om gewicht te verliezen. Daarbij is er geen controle nodig door een arts en kan je zelf kiezen hoe en wanneer je gebruik maakt van de hypnose.  Een laatste voordeel is dat een virtuele maagband werkt op lange termijn, omdat het je mindset aanpast, waardoor je gezondere en kleinere porties leert eten. Z blijf je slank zonder dat het je bloed, zweet en tranen kost!

https://24taste.nl/virtuele-maagband-review-en-ervaringen/