Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verschillende soorten duurzaam verpakkingsmateriaal voor groente en fruit

Wanneer u een komkommer, tomaat of banaan koopt, heeft deze vaak al een hele reis afgelegd. Vanaf het land worden ze per vrachtwagen vervoert ter verwerking en moeten dan nog in de winkel belanden. Echter bestaat een komkommer bijvoorbeeld het grootste gedeelte uit water. Om te voorkomen dat deze volledig uitdroogt, is een verpakking nodig. Met een goede verpakking verlengt u dus de houdbaarheid en worden beschadigingen voorkomen tijdens het transport. Echter vormen de vele plastic verpakkingen en bedreiging voor het milieu en willen consumenten vaak een duurzaam verpakkingsmateriaal voor hun groente en fruit. Ook als bedrijf is maatschappelijk verantwoord ondernemen hedendaags belangrijk. Kies er daarom voor om uw verpakking te verduurzamen door samen te werken met Euro West!

Specialist in duurzaam verpakkingsmateriaal

Bij Euro West vindt u een breed aanbod aan verpakkingsmaterialen voor diverse soorten groente en fruit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, klafnet, netlon’s en flowpack verpakkingen in diverse groottes. Het bedrijf Euro West houdt zich al sinds 1970 bezig met het verkopen en verpakken van groente en fruit. Deze groothandel heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het inkopen, verpakken en verzendklaar maken van groente en fruit. Ook kunt u uitstekend terecht voor het stickeren van druiven die reeds verpakt worden aangeleverd. Hierdoor vergroot u de kwaliteit en daarmee de aantrekkelijkheid van uw producten op eenvoudig wijze. Wanneer u dus op zoekt bent naar duurzaam verpakkingsmateriaal voor uw groente en fruit, bent u bij deze specialist in goede handen!

Vraag een offerte aan

Wilt u uw producten laten ompakken, verpakken met duurzaam materiaal of laten stickeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Euro West via e-mail. Wanneer u vragen heeft over hun diensten of graag uitgebreid advies wilt ontvangen, neemt u het best telefonisch contact met hen op. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en oplossingen die zij bieden rondom duurzaam verpakkingsmateriaal.

https://www.euro-west.nl/