Greenfashionqueen
Image default
Onderwijs

Workshops op de Basisschool

Workshops op de Basisschool

Het ziet er naar uit dat het in de nabije toekomst weer besproken kan worden, workshops op de basisschool! Voor een lange tijd was de fysieke aanwezigheid op een school vrijwel onmogelijk, langzamerhand begint het er op te lijken dat dat in te nabije toekomst wel weer mogelijk wordt. Maar wat is nou de beste manier om dit te organiseren? Leraren op de basisschool hebben hun handen al vol met hun eigen werkzaamheden en komen maar lastig toe aan het organiseren van activiteiten op de basisschool. Vaak resulteerd dit er helaas in dat er halfgebakken werk wordt geleverd, daar kan de leraar zelf natuurlijk niets aan doen. Soms ben je te druk en soms weet je niet precies hoe je de organisatie van iets nou het beste kan aanpakken. 

Grote Broer organiseert workshops op basisscholen en onderscheid zichzelf door altijd de allerhoogste kwaliteit te kunnen garanderen, tevens heeft een basisschool zelf vrijwel geen werk aan de organisatie. Dat neemt al heel wat gedoe weg voor de leraren en geeft Grote Broer de ruimte om het beste te organiseren voor de leerlingen. Grote Broer heeft een breed aanbod, tevens te vinden op de website, en heeft hierdoor altijd iets wat een school wilt hebben. De school kiest wat er georganiseerd moet worden, Grote Broer voert het weer uit. 

Beeldende kunstworkshop op de basisschool

Beeldende kunst biedt de leerlingen de mogelijkheid om creatief te worden met hun handen, onder begeleiden kunnen de leerlingen van uw basisschool al de gaafste dingen maken in een workshop. Met je handen bezig gaan is ontzettend goed voor de ontwikkeling van de leerlingen, hier zullen ze later alleen al veel baat bij hebben. Misschien worden ze tijdens de beeldende kunstworkshop wel geinspireerd en worden de kinderen later grote kunstenaars! Interesse? Neem eens contact op!

 

https://grotebroer.nl