Posts Categorized: Zakelijke dienstverlening

Een tolk Engels in huis

Een goede Tolk engels is nodig voor het vertalen van al uw documenten, presentaties, vergaderingen, bijeenkomsten, evenementen en trainingen. Volgens tolk Engels is Engels naast het Mandarijns en het Spaans, het meest gesproken taal ter wereld. Engels neemt zijn plaats in de top drie van de meest gesproken taal ter wereld. Mandarijns staat op nummer… Read more »

Een deskundige belastingadviseur uit Oldenzaal

Bent u op zoek naar een professionele belastingadviseur in Oldenzaal? Dan wilt u iemand vinden die het vak écht goed verstaat. Een belastingadviseur uit Oldenzaal met de benodigde kennis en ervaring, dat is wat u zoekt. Geholpen worden door een belastingadviseur uit Oldenzaal kan een hoop rust geven. Het doen van belastingaangifte kan heel ingewikkeld… Read more »

outplacement en spoor 2 re-integratie

Maak kennis met Outplacementbureau Werkcontact Het Brabantse outplacementbureau Werkcontact werkt vanuit de filosofie, dat voor iedereen plaats is op de arbeidsmarkt. Werkcontact richt zich naast outplacementkandidaten ook op de groep werkzoekenden, die op dit moment nog een te grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Outplacementbureau Werkcontact helpt die afstand te overbruggen door middel van een… Read more »