Greenfashionqueen
Image default
Mode en Kleding

Zo kies jij een nieuwe sport bh

Zo kies jij een nieuwe sport bh

Dat we in Nederland steeds meer bewegen, dat is natuurlijk ontzettend goed. Toch zijn er veel mensen, die ‘out of the blue’ beginnen met hardlopen. Ze gaan naar de winkel, halen een paar hardloopschoenen, hebben vaak nog wel kleding in de kast liggen en gaan van start. Bij vrouwen kan dit al snel voor vervelende klachten zorgen, niet zozeer omdat de schoenen niet goed zijn, maar omdat veel vrouwen zich er niet van bewust zijn dat het dragen van een goede sport bh ontzettend belangrijk is. Je zult namelijk merken, dat wanneer je geen sport bh draagt, je vaak al na een paar meter rennen het idee hebt dat je borsten alle kanten op gaan. Om je een handje te helpen, hebben wij een aantal tips voor je, die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste sport beha.

Ga naar een fysieke winkel

Vooral wanneer je voor het eerst een sport bh gaat halen, is het verstandiger dit in een fysieke winkel te doen. Ondanks het feit dat er online tal van tips staan waar je op moet letten, kijkt er in de winkel iemand met je mee die er ook daadwerkelijk verstand van heeft. Door aan te geven voor welke sport jij een bh nodig hebt en ook direct je borsten laat opmeten, ben je ervan verzekerd dat je met een goede bh naar buiten loopt. Hetzelfde geldt eigenlijk voor iedere bh die je voor het eerst aanschaft. Vooral tijdens een zwangerschap, wanneer het na enkele weken tijd is voor een zwangerschaps bh, is het goed naar een specialist te gaan die jou een goede bh kan aanmeten.

Bezuinig niet op een bh

Een goede bh heb je ontzettend veel en ook vaak lang plezier van. Vooral wanneer het gaat om een bh die veel te verduren krijgt, is het belangrijk te kiezen voor kwaliteit. Een goed voorbeeld is een voedings bh. Deze klik je toch dagelijks meerdere keren open. Kies je dan voor een wat lagere kwaliteit, dan kan het heel goed zijn, dan het kliksysteem eerder de geest geeft, dan je aanvankelijk zelf had gehoopt. Daarnaast merk je ook direct een enorm verschil in comfort ten opzichte van een goedkopere bh. Omdat we een bh toch dagelijks meerdere uren dragen en de ondersteuning is voor de borsten, kun je er beter een paar euro meer aan uitgeven, dan dat je later last krijgt. Doe hier dus je voordeel mee!