Greenfashionqueen
Image default
Aanbiedingen

De mooiste sieraden trends voor deze lente

We gaan de lente weer in en dat betekent dat het tijd is voor een zonnige garderobe! Pak die blouses en zomerse tops maar uit de kast, want het zonnetje gaat weer meer schijnen. Bij de veranderingen die plaatsvinden in onze outfits, moeten we ook onze sieraden en accessoires hier op aanpassen. In deze blog zetten we een paar sieradentrends van de lente van 2022 voor u op een rij.

 

Maak elke outfit compleet

Zonder sieraden voelt een outfit tegenwoordig niet meer compleet. We hebben allemaal ook wel onze eigen favoriete sieraden die we elke dag dragen. Deze geven namelijk net een extraatje aan je outfit. Deze lente staan er ook weer veel leuke sieraden trends op ons te wachten. Ze zijn ook ontzettend divers, dus zo zit er sowieso een trend bij die u prachtig zal staan. Hier volgen de twee opvallendste trends.

 

Groot en fel

Naast de trend van het minimalisme is het maximalisme ook weer helemaal terug van weggeweest. Voeg een grote chunky ketting of oorbellen aan uw outfit toe. Wanneer u één zo’n opvallend item draagt, maakt u meteen een statement. Dit seizoen kunt u helemaal ‘all out’ gaan. Groot en felle kleuren, dat is de inspiratie voor dit seizoen.

 

Arm cuffs en buik sieraden

We gaan steeds meer delen van ons lichaam behangen met sieraden. Deze lente is de luxe arm cuff een goede toevoeging aan uw outfit. Met deze trend worden armbanden naar een heel niveau getild. Deze arm cuffs geven een chique uitstraling aan uw outfit. Dit betekent trouwens niet dat gewone armbanden niet meer gedragen kunnen worden, maar andere delen van je arm versieren geeft natuurlijk wel een unieke touch. Daarnaast is het niet alleen leuk om ringen en kettingen te dragen, maar zo kan je je hele bovenlichaam accentueren door een mooie buik ketting om uw heupen te hangen.  

 

Sieraden bij Saffier Juwelier

Bij Saffier Juwelier hebben wij een ruime collectie aan mooie kwaliteit sieraden. Het zijn sieraden met klasse waar u lang van zal genieten. Kijk snel op de website voor ons assortiment.

 

https://www.saffierjuwelier.nl/