Greenfashionqueen
Image default
Aanbiedingen

Deze producent ontwikkelt de perfecte PET-fles voor uw merk

De perfecte PET-fles voor uw merk laat u ontwikkelen door PET Power. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken en ontwikkelen van vernieuwende PET-flessen en -potten. Deze specialist biedt het grootste assortiment standaard PET-verpakkingen en biedt daarnaast ook de mogelijkheid om een PET-fles op maat te ontwikkelen, volledig gebaseerd op uw merk. Deze specialist regelt niet alleen de PET-fles, maar natuurlijk ook de bijpassende sluiting en het ontwerp van uw op maat gemaakte PET-fles. Deze specialist is actief in de voedings- en huishoudelijke branche, de farmaceutische industrie, de cosmetische industrie en de chemische industrie.

Stel uw eigen verpakking samen door middel van de configurator

Bent u op zoek naar een innovatieve kunststofverpakking of Media-fles voor uw specifieke merk? Via de handige configurator van deze specialist, kunt u vanuit huis uw eigen kunststofverpakking samenstellen, zoals een PET-fles of een Media-fles voor farmaceutische doeleinden. U kiest uit meer dan duizend verpakkingsonderdelen voor het samenstellen van uw op maat gemaakte verpakking, waaronder zevenhonderd standaard PET-flessen en meer dan driehonderd sluitingen. De nieuwste modellen en innovaties vindt u natuurlijk terug in deze configurator, waardoor u altijd uit de beste opties kiest.

Een uitgebreid aanbod aan pharma bottles

Een eigen PET-fles of Media-fles zet uw merk op de kaart. Een stijlvolle, functionele en veilige kunststofverpakking is het visitekaartje van uw product in het winkelschap. Deze specialist zorgt voor een complete service, waardoor u geen omkijken heeft naar de productie van de ideale PET-fles voor uw merk. In het standaard assortiment van deze producent, vindt u ook een ruim aanbod aan pharma bottles. De meest gekozen verpakking in dit segment is een sirop-, vedar-, of een Media-fles. Kies uit verschillende formaten en een bijpassende sluiting. Deze specialist zorgt ervoor dat de verpakking veilig en functioneel is.

Neem voor meer informatie contact op met deze producent

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde PET-fles of Media-fles? Deze kunststofverpakkingenproducent helpt u graag verder bij het samenstellen en ontwikkelen van de ideale fles. Heeft u een vraag of wilt u een op maat gemaakte PET-fles of Media-fles laten ontwikkelen? Neem hiervoor contact op met deze specialist via de bedrijfswebsite. Het team vertelt u graag meer over de mogelijkheden.