Greenfashionqueen
Image default
Aanbiedingen

Een goedkope website laten maken, goedkoop of duurkoop?

Een goedkope website laten maken is financieel natuurlijk heel aantrekkelijk maar is het wel zinvol? Want wat als de website niet goed opent of langzaam is in gebruik? Hierdoor kan je een hoop klanten mislopen waardoor goedkoop uiteindelijk duurkoop wordt.

Een goedkope website laten maken door www.sitetogo.nl

Gelukkig is het mogelijk om een goedkope website te laten maken die ook kwalitatief zeer goed is. Dit kan via de site sitetogo.nl. Zij hebben al meer dan 16 jaar ervaring in het bouwen en onderhouden van websites. Voor een vaste prijs van slechts 450 euro heeft u een mooie, goed vindbare en eenvoudig zelf aan te passen website. Dat zij al meer dan 600 tevreden klanten hebben en een klantwaardering van 9,5 zegt natuurlijk al genoeg. Het voordeel van SiteToGo is dat de website wordt gemaakt en gechekt door werknemers van SEO bureau Doelbewust

Een goedkope website laten maken, wat krijg ik dan voor mijn geld?

Nu denk je misschien dat als je een goedkope website laat maken je enkel alleen een website voor dat geld krijgt en zelf moeten opdraaien voor alles wat er nog bij het hebben van een website komt kijken. Bij www.sitetog.nl is dat absoluut niet het geval. Niet alleen krijg je een mooie en goed  vindbare website die eenvoudig en snel aan te passen is, ook wordt dit alles zeer snel (binnen één week) gerealiseerd. Hiervoor hoef je alleen de teksten zelf aan te leveren en de rest regelt sitetogo.nl. Hun slogan is daarom ook niet voor niks “alles geregeld”. Verder wordt onder andere de website geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en tablets, werkt je site met een optimale snelheid, komen er Google maps kaarten en contactformulieren in jouw website, een SSL verbinding, de website wordt aangesloten op WordPress, er wordt een professionele hosting opgezet, jouw site wordt aangemeld bij zoekmachines en nog meer. Dit alles voor een vaste lage prijs van maar 450 euro.

Kan je bij een goedkope website ook extra service krijgen?

Bedrijven die een goedkope website laten maken door www.sitetogo.nl kunnen het standaard goedkope pakket uiteraard tegen betaling aanvullen met extra opties. Zo kunnen ze je helpen met teksten voor de site middels een tekstschrijver of je kunt een Sitetogo Service & Onderhoudspakket erbij nemen. Kortom, er zijn bij sitetogo.nl tal van mogelijkheden voor ieder budget.

https://doelbewust.nl/seo-bureau/