Greenfashionqueen
Image default
Aanbiedingen

Een makelaar weet alles over taxatie, verkoop en verhuur van huizen in Hilversum

Een professionele makelaar uit Hilversum heeft een geweldig overzicht van de actuele vastgoedmarkt in Het Gooi. Dat betekent dat u bij hen advies kunt vragen, antwoorden vindt en alle zaken rondom uw huis kunt regelen. Daarvoor kunt u in deze regio het beste terecht bij Dorenbos|Rasch Makelaars. Dit kantoor is ontstaan in 2004 uit de samenwerking tussen Carel Rasch en Patrick Dorenbos. Deze (toen al) ervaren makelaars zijn sindsdien onwijs actief geweest op de huizenmarkt in Het Gooi. Zij kennen daardoor alle ins en outs van dit werkgebied. Daarnaast hebben ze door de jaren heen een uitgebreid netwerk ontwikkeld dat het zoeken naar kopers, huizen, huurders en huurwoningen erg effectief maakt.

Laagdrempelig, betrouwbaar en geen onnodige poespas

Bij Dorenbos|Rasch Makelaars hebben ze een onverbeterlijke werkethiek. Hun aanpak is laagdrempelig, wat betekent dat u met elke vraag bij hen terecht kunt. Het antwoord zal u hoe dan ook helpen om helderheid te krijgen over uw situatie. Daarnaast hechten ze veel waarde aan betrouwbaarheid. Als een makelaar van dit makelaarskantoor u iets belooft met betrekking tot uw huis of zoektocht naar een woning in de regio Hilversum, dan wordt het ook waargemaakt. In veel vakgebieden krijgt u te maken met allerlei onnodige poespas die maar moeilijk te begrijpen is. Ook daarvoor hoeft u bij hen niet bang te zijn. Alles wordt zo simpel mogelijk gehouden.  

Speciale services

Door het uitgebreide netwerk en de jarenlange werkervaring weet een makelaar van dit bedrijf precies hoe u in de regio Hilversum een huis verkocht of verhuurd krijgt. Voordat het zover is, wilt u waarschijnlijk weten wat de waarde van uw huis is en hoe uw mogelijkheden eruitzien. Daarom bieden ze een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. Een andere speciale service van dit kantoor is de expat relocation service. Dit programma richt zich speciaal op het zo snel mogelijk vinden van geschikte woonruimte voor mensen die voor hun werk in de Randstad moeten wonen.

https://www.dorenbosrasch.nl/