Greenfashionqueen
Image default
Aanbiedingen

Een naaimachine kopen

Een naaimachine kopen

Wij hebben een aantal tips voor de mensen die een Naaimachine willen gaan kopen. Het belangrijkste is dat je kijkt of de leverancier een officiële dealer is van een bepaald merk. Zo koop je geen troep en weet je vaak ook dat je hier weer terecht kunt voor reserve onderdelen, accessoires of naaigaren. Dit kan zowel online bij een webshop zijn als offline in een naai atelier. Ze zijn er nog maar weinig, maar ze bestaan nog steeds. Het is altijd ook handig om bij de leverancier te vragen of zij de machine kunnen repareren als er een defect is. Dit is namelijk niet bij iedere winkel een mogelijkheid. Soms hebben ze een eigen werkplaats, maar het kan ook zijn dat de machine opgestuurd moet gaan worden. 

Als je gaat surfen op het internet zie je wel een beetje wat de betrouwbare merken zijn. Dit zijn er aardig wat, maar dan weet je waarvoor je moet kijken bij de dealer of online. Als je een handgemaakt eindresultaat wil hebben dan moet je kijken naar een machine met quiltsteken. Ook kun je aan de kracht van een machine zien of hij geschikt voor je is. Op een lage snelheid moet hij namelijk ook er doorheen gaan en de eigenschap die je hiervoor gebruikt heet doorsteek kracht.

Een paar praktische tips

Bij 5top hebben wij ook een aantal praktische tips. Zo kun je ook net even wat meer investeren in een naaimachine met naaldstop. Hiermee sluit je namelijk uit dat hij buiten de stof komt. Ook is het handig om naar de accessoires te kijken. Hoe meer je de machine gebruikt hoe meer je er ook over kunt leren. Als je hem meer gebruikt, dan wil je er ook meer dingen mee gaan doen en daarvoor heb je deze nodig. Het is handig als het in dezelfde winkel kan, maar ook online is hier een groot aanbod voor.