Greenfashionqueen
Image default
Aanbiedingen

Het bedrukken van papieren tassen

Bij Rotim ben je aan het goede adres voor het bedrukken van jouw papieren tassen. De winkel heeft een groot aanbod aan vloeipapier, verzendverpakkingen en verschillende tassen. Zo heb je de keuze uit onbedrukte tassen, maar ook bedrukte tassen met jouw eigen bedrijfslogo, papieren tassen vloeipapier, zijdepapier, fourniturenzakjes, dozen, tape en nog veel meer. Door het ruime assortiment zit er altijd iets tussen waar jij naar op zoek bent. Ben jij benieuwd naar het hele aanbod van het verpakkingsmateriaal? Neem dan snel een kijkje op de website!

Voordelen van Rotim

Rotim heeft verschillende voordelen waar jij van kan profiteren. Door de levering met buitenlandse leveranciers hebben ze de voorraad altijd gevuld met de nieuwste producten. Het inkopen wereldwijd betekent dat je ook veel profijt hebt op de ruime markt. Rotim heeft daarnaast ruim 20 jaar ervaring, waardoor ze over veel kennis beschikken. Ook heeft de winkel behulpzame en vriendelijke medewerkers, die jou graag helpen. Voor de papieren tasjes heb je de keuze uit verschillende kleuren, soorten en afmetingen. Zo is er genoeg keuze voor iedereen!

Jouw papieren tasje met persoonlijke boodschap

Bij Rotim heb je veel mogelijkheden wat betreft het bedrukken van papieren tassen. Heb je een eigen bedrijf waar jij je eigen tasjes voor nodig hebt? Of sta je op een groot evenement, zoals een beurs of open dag waar je relatiegeschenken wil uitdelen? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om gebruik te maken van papieren tasjes. De papieren tasjes kun je bedrukken met een persoonlijke boodschap. Zo zorg je voor nog meer persoonlijke binding met de klant, iets waar je altijd naar wil streven.

Een bestelling plaatsen?

Weet jij al hoe jouw papieren tasje er uit moet komen te zien en wil je een bestelling plaatsen? Dat kan snel en gemakkelijk in de webshop. Jij geeft de voorkeuren aan en Rotimshop doet de rest. Wanneer jij op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling plaatst, wordt het pakketje dezelfde dag nog aangeboden bij de pakketdienst. Zo heb jij jouw papieren tasjes erg snel in huis! Wil je zo snel mogelijk jouw bestelde producten in huis ontvangen? Bestel deze dan snel en eenvoudig bij Rotim!

https://www.rotimshop.nl/