Greenfashionqueen
Image default
Winkelen

Koop hier een mooie Balinese parasol

Heerlijk onder een mooie Balinese parasol zitten wanneer het warm is in de zomer. Deze zijn te koop bij Hindi&Bindi. Deze webshop is ontstaan door diverse reizen naar India. De eigenaren van deze webshop hebben een grote liefde voor dit land. Zij kopen dan ook diverse producten in om online te verkopen. De inkoop is alleen maar bij kleine ondernemers in dorpjes waar weinig tot helemaal geen toeristen komen. Op deze manier helpen zij hier ook de inheemse bevolking hier. Tevens hebben zij daar een kleermaker gevonden waar diverse kledingstukken gemaakt gaat worden. Mooie kleding zoals harembroeken en rokken en kinderkledij. 

Veel mooie producten hier te vinden 

Haal wat meer kleur in huis of in de tuin met een mooie Balinese parasol of één van de andere mooie accessoires die je hier bij Hindi&Bindi kan vinden. De stijl die hier te vinden is, is heel anders dan de Nederlandse. Het kenmerkt zich door de vele kleuren. Deze Oosterse producten zijn allemaal met de hand gemaakt en dat maakt het juist zo mooi. Bekijk hier online het geweldige assortiment. Van diverse mooie woonartikelen tot fraaie kleding en veel meer. Een stoffen vlaggenlijn, servies, kussens, Balinese manden en parasols. Vooral de parasols zijn een echte Eyecatcher. Deze modellen zijn afgewerkt met mooie schelpen en kwastjes aan de zijkant. Tevens zijn ze in diverse mooie kleuren te bestellen.  

Bekijk hier online het aanbod aan diverse artikelen. Een bestelling met een totaalbedrag van meer dan €50,- wordt geheel gratis geleverd. 

https://www.hindienbindi.nl/product-categorie/woonaccessoires/bali-parasols/