Greenfashionqueen
Image default
Mode en Kleding

Laat uw polo’s bedrukken of borduren met eigen logo of tekst!

Heeft u een eigen bedrijf, een start-up, een fundraiser of een evenement op de planning? Dan is het laten bedrukken en borduren van polo’s eigenlijk altijd een goed idee! In dit artikel nemen we u mee in de opties, de duurzaamheid en de prijzen. Een mooie polo met opdruk is namelijk goede reclame en ze gaan ook nog eens een eeuwigheid mee! 

Zichtbaarheid door logo’s en teksten

Voor een polo met logo of tekst zijn er vele mogelijkheden. Van een klein logo of stukje tekst ergens op de voorzijde van de polo tot een prachtig groots logo geborduurd op de achterzijde van een polo, het kan allemaal. Het voordeel voor uw bedrijf, start-up of bijvoorbeeld fundraiser is dat iedereen in een opslag uw logo ziet. Wilt u een boodschap overbrengen? Dan leest iedereen uw polo’s bij het passeren van de drager!

Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren

Als bedrijfskleding is een polo met eigen logo een goede manier om uniformiteit uit te stralen. Alle werknemers zien er direct netjes en verzorgd uit. Heeft u hier aan gedacht maar getwijfeld omdat het prijzig lijkt? Weet dan dat polo’s met uw logo als bedrijfskleding een mooie aftrekpost kunnen zijn voor de belasting. Op deze manier hoeft u daar dus minder bang voor te zijn

Evenementen 

Heeft u een evenement op de planning staan en wilt u dat uw groep of gasten direct herkenbaar zijn? En naast herkenbaarheid kunt u de polo’s ook inzetten als reclame vóór het evenement of juist als herinnering na het evenement. Zo is het bijvoorbeeld voor een fundraiser en campagne een goed middel om awareness te kweken en voor een vrijgezellenfeest is het een blijvende herinnering aan een super tijd samen met vrienden.

Duurzaamheid

Kies een goede aanbieder voor polo’s bedrukken en polo’s borduren, want dan is er geen groot verschil in duurzaamheid tussen bedrukken en borduren. Zelfs na veel wasbeurten en werkdagen blijft het logo en de tekst kwalitatief goed.

Ruim assortiment in polo’s

Kies voor een aanbieder die u een ruim assortiment van merken in polo’s aanbiedt, want als u kiest voor bedrijfskleding laten bedrukken of borduren, dan wilt u uiteraard wel dat de polo comfortabel is en ook voor al uw personeel geschikt is. Dit geldt uiteraard ook voor de polo die u voor evenementen, zichtbaarheid en reclame redenen aanschaft. Als de polo goed zit en mooi staat, dan straalt de drager van de polo dit ook uit en wordt uw boodschap nog sterker overgebracht.